Aktywne Wpisy
Lewusx +58
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11880595/
@Frasad: xD
@Frasad: oj daj spokój :) wiedza prawaka zatrzymała się na etapie XVII wieku... i to p.n.e.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CheSlaw: ale całe opracowanie poproszę. a nie wycinek g-artykułu. dla Twojej informacji takie opracowania są przeważnie w formacie .pdf i mają po kilka set stron.
Naukowcy na całym świecie uważają że nie jest to taki prosty i jednoznaczny problem, ale wy z pewnością wiecie lepiej.
Prezentujezie dokładnie ten sam poziom ignorancji do ten pisior tylko dokładnie po drugiej stronie barykady - g---o wiecie, ale nikt was nie przekona że wasz chłopski rozum nie ma racji xD
https://www.bbc.com/future/article/20190816-is-soy-bad-for-womens-health
@PrzeKomentator: xD w link kliknąć to też problem?
@CheSlaw: nie bede klikał w link do stacji telewizyjnej. Link do badać przeprowadzanych przez uczelnie z top 100. I link ma prowadzić do strony tej uczelni.
Wiadomo, że kłamstwo, ale powiedzą o tym 50 razy w telewizji i typowy Kowalski będzie w to wierzył i powtarzał te bzdury.
@CheSlaw: nie jestem korwinowcem, by usuwac czyjeś komentarze. Pod moimi wpisami panuje pełna wolność wypowowiedzi.
@PrzeKomentator: Tylko tyle? xD myślałem jeszcze żeby poszukiwania zawęzić tyko do naukowczyń po jakimś porządnym kierunku jak gender-studies albo coś pokrewnego. Oczywiście koniecznie weganek bo tylko takie badania będą wiarygodne.
Wszelkie meta-analizy już dawno to obaliły. Aby konsumpcja soi mogła jakkolwiek wpływa na męskie hormony ludzie musieliby jeść jej ogromne ilości. Dosłownie eszystko w za dużej ilości szkodzi. Pokaz wyniki wpływu na zdrowie spożywania 10 litrów mleka dziennie przez 3 miesiące.
@Clefairy: Dokładnie coś podobnego napisałem na samym początku - zależy od ilości spożywanej soi
Komentarz usunięty przez autora