Wpis z mikrobloga

Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że jak chłop ogłosił się prezydentem to wszyscy się naśmiewają i generalnie nie traktują go poważnie, mimo że on śmiertelnie poważnie w to wierzy, za to gdyby ten sam chłop za chwilę ogłosił, że jest kobietą to co najmniej połowa użytkowników tego portalu potraktowałaby to poważnie i odtąd nazywała go żeńskimi zaimkami i zgłaszałaby innych za deadnaming?

#kolonko #maxkolonko #pytanie
gnt_1 - Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że jak chłop ogłosił się prezydente...

źródło: comment_16580803948FMlOtSthOezETKuv9sK5T.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gnt_1: Nie uważasz że u nas prezydenta się wybiera w głosowaniu? A nie ogłasza z własnego widzimisię? Gdyby tak było (z ogłaszaniem) to na ulicy miałbyś co drugiego ludka to prezydenta.
Natomiast to że ktoś siebie ogłasza kobieta to objaw zaburzeń psychicznych, a reszta nie chce go obrażać żeby mu się nie pogorszyło, zamiast zamknąć go w psychiatryku i leczyć.
  • Odpowiedz
Ja tam mogę się do Maksia zwracać i Nadszyszkowniku Sztabowy jeśli tak mu będzie milej. Nie mam problemu z mówieniem do ludzi tak zeby im było miło.
W przeciwnym wypadku musiałbym się do 70 procent społeczeństwa zwracać per "ty kretynie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz