Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +19
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

Hejka! Mam teraz ofertę w Plushu który korzysta z nadajników Plusa. Coraz częściej mam sytuację, że w miejscach których bywam i muszę mieć dostęp do neta lub moc zadzwonić, zasięg prawie równy 0 (nie, nie są to żadne zadupia, bunkry, itp ( ͡° ʖ̯ ͡°)). Chciałbym przenieść numer do podobnych sieci, tzn. bez limitu wszystko, minimum z 20GB neta, najlepiej po czasie więcej, umowa od razu na czas nieograniczony. Coś polecacie teraz?
25 GB, 25 złotych, rok ważności konta + bez limitu wszystko, a GB niezużyte się kumulują na kolejny miesiąc, co jest imo lepsze od "dodatku" do pakietu, bo raz zużyje 5gb, a raz zużyje 150gb (w domu rodzinnym brak wifi).
@Megawonsz_dziewienc: co jest nie tak z T-Mobile?