Wpis z mikrobloga

Co trzeba mieć w głowie, żeby się tak zachować?
Masz nagranie, numery rejestracyjne, samochód jest z aplikacji, która rejestruje dane kierowcy, ale ruszasz w jakąś dziką pogoń bez sensu, z----------z przez progi zwalniające, przejścia dla pieszych, w--------z z podporządkowanej bez zwalniania. PO CO K---A?

#polskiedrogi #c-----------t #samochody
kuraku - Co trzeba mieć w głowie, żeby się tak zachować?
Masz nagranie, numery rejes...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xune: bym powiedział, że gdyby nie musiała zwalniać przez tych dwóch debili, to by raczej zdążyła na zielonym. Ale tak, rowerzysta na czerwonym też. Plus dla niej, że nie chwali się w necie jak o--------a( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kuraku: Nie no, widać że wjeżdża na pierwszy przejazd już na migającym. Ale zobacz, nagrywający przynajmniej poczekał aż przejedzie xDDD
  • Odpowiedz
  • 359
@kuraku: ja bym jeszcze dodał, że kolizji dałoby się uniknąć gdyby nie czas reakcji nagrywającego na poziomie leniwca. Przecież ten panek nie w--------ł mu się przed maskę, wrzucił kierunek, można było spokojnie puścić na chwilę gaz i wszystko by się rozeszło. Nie bronię tego kierowcy z panka bo oczywiście wykonał manewr na granicy przyzwoitości, ale ilu kolizji dałoby się uniknąć gdyby od fajnego filmiku z kamerki na YT i chęci
  • Odpowiedz
@gomjeden: Pewnie dla ciebie wyglad. Ie ma znaczenia i chodzisz jak zaszczytny menel xD

To taka dygresja to dumnych niechlujów twierdzących ze samochod to narzędzie do przemieszczania sie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja bym jeszcze dodał, że kolizji dałoby się uniknąć gdyby nie czas reakcji nagrywającego na poziomie leniwca

@Borysko_88: czas reakcji zerowy, przewidywanie i umiejętności prowadzenia samochodu też na mizernym poziomie. Autor nagrania ma kamerę, świadków zdarzenia, numer rejestracyjny, dane sprawcy (wypożyczającego) można uzyskać od Panka. Pościg to najgłupsze co można było zrobić. A jak pójdzie z nagraniem na milicję, to jeszcze straci prawko. Mamy dopiero lipiec, a tytuł dzbana roku
  • Odpowiedz
@kuraku: kolejny przypadek pt. 'dwoch debili na drodze'.

Hamowanie klaksonem, moj dziadek by uniknal tego wypadku jadac gruzem z lysymi oponami i klockami startymi tak ze blacha piszy blagajac o litosc.

Ma kamere, numery i wszystko, samochod z wypozyczalni i robi rajd po miescie gdzie prawie potracil rowerzystke.

Wina Panka za kolizje (mimo ze dalo sie uniknac na luzie), debilowi co nagrywal prawo jazdy do zabrania przy okazji.
  • Odpowiedz
  • 9
narzędzie do przemieszczania sie

@cwlmod: a co innego? Bożek? Kochanka? Substytut baby? Przedłużenie ręki? Samochód to narzędzie, ma Cię przewieźć z punktu A do punktu B, a dorabianie do tego jakiejś ideologii to dziwactwo.
  • Odpowiedz
@kuraku:

jedź w środku miasta

widać gołym okiem, że ktoś wymusi, bądź się do tego szykuje, bo chce zjechać ze skrajnego pasa - może zwyczajnie nie znać topografii miasta i przejechał zjazd

zamiast zwolnić przyśpiesz

jak można było się domyślić ten ktoś wymusza na tobie i wynika z tego wszystkiego
  • Odpowiedz
ja bym jeszcze dodał, że kolizji dałoby się uniknąć gdyby nie czas reakcji nagrywającego na poziomie leniwca

@Borysko_88: ja nie wiem czy my go dobrze oceniamy ;)
Ja tam widzę całkiem szybką korekte, tylko ze w prawo, minimalnie, jeszcze przed uderzeniem, żeby w Panka przywalić.
  • Odpowiedz
  • 8
@kuraku: dwóch debili na drodze xD Z czego ten z kamerką większy dzban zdecydowanie, prawko do zabrania. Jeszcze specjalnie mu w dupę wjechał.
  • Odpowiedz