Aktywne Wpisy

rales +1
DYLEMAT HŁOPSKI
Krótko i zwięźle:
1. U rodziców nigdy nie miałem żadnej konsoli
2. Na komputerze czasem pograłem w jakiejś gierki, ale niedużo - fifa, cs, sims xd itd.
3. 6 lat temu kupiłem se laptopa, ale było to w momencie, w którym już w nic nie grałem, bo mój wcześniejszy komp fest mulił. Tak więc kupiłem tańszego laptopa tylko do przeglądania neta, oglądania filmów i pisania prac na wordzie
Krótko i zwięźle:
1. U rodziców nigdy nie miałem żadnej konsoli
2. Na komputerze czasem pograłem w jakiejś gierki, ale niedużo - fifa, cs, sims xd itd.
3. 6 lat temu kupiłem se laptopa, ale było to w momencie, w którym już w nic nie grałem, bo mój wcześniejszy komp fest mulił. Tak więc kupiłem tańszego laptopa tylko do przeglądania neta, oglądania filmów i pisania prac na wordzie

źródło: konsola-czy-laptop-mintmagpl-main
PobierzCzy???
- Laptop gejmingowy (2w1) 26.0% (135)
- Konsola 63.3% (329)
- nie mam zdania / sprawdzam 10.8% (56)

BONAMERA +483
Kupował ktoś samochód od aaaauto? Chciałbym dowiedzieć jak to u was wyglądało bo opinie w Internecie są dosyć mieszane.
jak chcesz jakiś sprawdzone auto to poszukaj typa co pod swoim nazwiskiem sprowadza i ma dużo opinii że jest uczciwy. Zapłacisz trochę więcej ale będziesz miał spokój, z g---o firmami nie ma żadnej różnicy niż jakbyś od handlarza kupował - albo się uda albo nie xD
Czyli bez fachowca od sprawdzania aut się nie obejdzie.
@BambusowyBambo: Co prawda nie kupowałem samochodu absolutnie nigdy w tej firmie, ale odradzam. Przede wszystkim jako osoba która jakieś tam pojęcia o handlu samochodami ma uważam, że jest to januszerka/naciąganie ludzi pod otoczką profesjonalizmu i jakby dużej marki mającej wzbudzić zaufania u ludzi.
@farbowanylisek: Nawet nie chodzi oto żeby zaraz to było od prywatnej osoby, ale żeby to było uczciwie a nie takie wsadzenie ludziom kota w worku na zasadzie panie kupuj pan bo jak nie to już po niego jadą.
Ja osobiście nie wydałbym na auto używane więcej niż 30k. Jak bym się wpakował na trupa to mówi się trudno, zawsze te
Jak sam szukałem furmanki kilka msc temu to przegadałem ogłoszenia poleasingowe i było kilka fajnych aut w rozsądnych pieniądzach (drożej niż na OtoMoto, taniej niż z ASO).
Ostatecznie kupiłem jednak w salonie auto zostawione w rozliczeniu, po flocie ale używane chyba tylko na autostradach bo z tyłu nawet niebieskie folie były zostawione, siedzenia nie wytarte itp.