Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną

Vedar +1

Masz nagranie, numery rejestracyjne, samochód jest z aplikacji, która rejestruje dane kierowcy, ale ruszasz w jakąś dziką pogoń bez sensu, #!$%@? przez progi zwalniające, przejścia dla pieszych, #!$%@? z podporządkowanej bez zwalniania. PO CO #!$%@??
#polskiedrogi ##!$%@? #samochody
Komentarz usunięty przez moderatora
Dwóch kretynów na drodze, obaj nie powinni mieć prawa jazdy. Kierowca fiata bo nie myśli, nagrywający bo jest pieniaczem i nie panuje nad sobą w stresującej sytuacji.
Komentarz usunięty przez moderatora