Wpis z mikrobloga

@sidhellfire: Tak, właśnie mi chodzi o to, że jest zbyt dużo nieciekawych filmów na kanale. Stop Cham, przynajmniej rok temu potrafił wrzucać nawet filmy codziennie, z czego dobra większości sytuacji niebezpiecznych można było uniknąć zdejmując nogę z gazu. Zwyczajnie nie jestem targetem czegoś takiego i dla mnie to zwyczajne celowanie w ilość, a nie jakość. Jeśli oglądasz pojedyncze filmiki to spoko, ale ja jeszcze niewiele ponad rok temu oglądałem wszystkie co
@Borysko_88: Jaki świety spokój?! Przez taką postawę mamy chu*nie w kraju. Pisiory niech sobie porządzą ja tam się nie będe wychylał wolę świety spokój. Wołyń był dawno po co rozdrapywać stare tematy wolę swięty spokój, a tak zostane ruską onucą. A tam niech sąsiad puka mi żonę, wiertarkę chociaż pożyczy ja tam wolę święty spokój. I tak można mnożyć. Po ilości plusów widzę, że święty spokój to jakiś nowy cel życia.
@Borysko_88: No i ten klakson zamiast hamulca xD. Pełna zgoda zachownie kierowcy z PANKA kiepskie ale nagrywający mógł spokojnie kolizji uniknąć. Wystarczyło, żeby zwolnił jak Panek wrzucił kierunkowskaz i wjechał na jego pas ale nieeee lepiej skończyć z kolizją niż ustapić.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kuraku: ja #!$%@? dwóch debili . Po cholerę taki pościg niech ktoś by wylazł na pasy (,) a nagrywający chyba celowo nie zwolnił bo musi strąbić innego kretyna
@Borysko_88: Skoro skręcał, to mógł zwyczajnie się ustawić za nim i nie wymuszać. Wpieprzył mu się głupio, potem prawie rozjechał pieszego/rowerzystę, bo się musiał między nich wcisnąć, a potem obaj autor nagrania i kierowca fiata stwarzali bardzo duże zagrożenie agresywnym stylem jazdy.

Dwóch kretynów na drodze, obaj nie powinni mieć prawa jazdy. Kierowca fiata bo nie myśli, nagrywający bo jest pieniaczem i nie panuje nad sobą w stresującej sytuacji.