Aktywne Wpisy

Larsberg +7
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#

źródło: IMG_2376
Pobierz
Elberus +12
DEJ bo wiem, że masz.

Chciałbym jakoś pomóc ale w kraju w którym mieszkamy, każde wyjście do lekarza to są kwoty przekraczające budżet a za darmo nie ma nic. Pewnie w PL są jakieś poradnie gdzie można za parę tysięcy coś zdziałać? Ale i tak się nie wybieramy, może za rok. Nie bardzo się na tym znam i nie wiem jak pomóc.
Ech, żeby się całkiem nie zdołowała bo to dobra różowa jest.
#zalesie #zdrowie #dzieci
Może z tymi plemnikami coś by trzeba.
@AFa88 u niej zero alko i używek, dieta carnivore ze względu na chorobę jelit. U mnie okazyjnie alko jest i tyle. Praca siedząca, aktywność fizyczna u mnie większa bo jest jakieś 4k km rowerem rocznie u niej po pracy nic. Stres średni a może nawet mały
Może chodzi o wiek bo ona