Aktywne Wpisy

Umeraczyk +32
Od 15 minut obchodzę 26 urodziny, teraz muszę płacić podatki jak dorosły wciąż mając 15 lat mentalnie i fizycznie 21 (。◕‿‿◕。)
K---A MODERACJA NIC NIE ROBI MAJĄC ZGŁOSZENIA NA RUMUNA, K---A MAĆ JA P------E JAKA PATOLA
#oswiadczenie #wykop #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #p---o
#oswiadczenie #wykop #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #p---o

#rammstein
@John_archer: no trudno, najwyżej sam będę szaleć :D
@ArRog: jakaś zabawa zawsze jest, ale tam się bawisz bardziej w pojedynkę. Na pytanie czy to jest dla ciebie satysfakcjonujące już musisz sobie odpowiedzieć sam. Ja osobiście czułem się trochę speszony ten jeden jedyny raz jak byłem na trybunach i czułem gigantyczny niedosyt.
@ArRog: niestety na Narodowym to przede wszystkim kiepskiej akustyki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tam tylko płyta i pchać się jak najbliżej.
@ArRog: pamiętam jak byłem na koncercie Jean Michel Jarre'a w Tauron Arenie. Oczywiście kupione miejsca na płycie. Ochroniarze stali i pilnowali żeby nikt z trybun nie zszedł na dół. I plan nawet by się powiódł, gdyby JMJ w pewnym momencie nie ryknął do mikrofonu "Everybody, come down here!" i ludzie się rzucili olewając ochronę. Niektórzy ochroniarze próbowali coś zdziałać
@ArRog: było w ogóle zajebiście, w życiu nie przypuszczałem że koncert JMJ w hali może być fajny, ale to że może się zamienić w odlotową dyskotekę przeszło moje oczekiwania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyskakałem się jak za młodych studenckich lat