Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +59
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +20
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #ekonomia #najem #prasowkawzrostowa
@pastaowujkufoliarzu: wczoraj widziałem jak siedem z nich lądowało w Balicach.
Kto chciałby inwestować 100USD w kraju, w którym za chwile wystarczy 10USD by kupić to samo? (づ•﹏•)づ
@mookie: A tak konkretniej to długo ta chwila potrwa? Bo chciałbym zrobić skrina, żeby zweryfikować.
Chyba, że chodzi o to, że dolar też traci na wartości z czasem, to się w sumie zgadza.
Weź sobie znajdź jakąś inną prace, nie wiem może na uberze bo w tym biurze pośrednictwa każą ci pisać takie bzdury że trochę głupio to już wygląda xD
Niepotrzebnie się denerwujesz - pytam w jakim czasie ta wartość nabywcza dolara wzrośnie dziesięć razy.
Tylko idiota wchodziłby w inwestycje w momencie w którym ta tanieje, bo ktoś sobie robi kampanie wyborczą xD
No nic, zobaczymy za rok kto miał rację i czy rzeczywiście mieszkania z rentownością powyżej 5% (fundusze mają większą, bo przecież nie kupują po cenie detalicznej) to taki fatalny biznes.
Swoją drogą, byłoby bardzo dobrze gdyby wykupiły bo uregulowałoby to mocno rynek wynajmu i stworzyło warunki do konkurencji, tylko pytanie czemu ich jeszcze nie ma? xD