Aktywne Wpisy

anoysath +94

forfiterex +57
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

@PrzeKomentator: mam nadzieję, że wyrazisz również poparcie suwerennej decyzji tych konsumentów na wolnym rynku, którzy zrezygnują z usług tej prywatnej firmy,
@el_loco_crooliko: ch**a tam zrezygnują. Będzie podobnie jak z Gillette, Boltem i wieloma innymi firmami bojkotowanymi przez prawaków xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@puIkownik: a wiesz, że 24 MLD to dla takiej korporacji grosze? Zresztą już odrobili stratę.
Po za tym strata nie była spowodowana bojkotem prawaków, tylko tym, że podczas lockdownów ludzi troszeczkę ograniczają czynności higieniczne takie jak golenie, depilacja itp.
Komentarz usunięty przez moderatora
@dzek: przecież nikt się nie kłóci
@pieknamarion: ja na BIC (tak, to ci od długopisów). Okazuje się, że maszynki robią lepsze od gilette. Gdyby nie ta głupia reklama to nigdy bym nie spróbował i się nie dowiedział.
@PrzeKomentator: mamy tu widzę finansowego eksperta, dajesz dostęp do wewnętrznych raportów gilette, gdzie piszą że konsumenci nie zrezygnowali i że to maluteńka strata XD no ale już doszedłeś do wniosku że bojkot był podczas lockdownów, to zakładam że analiza będzie na podobnym poziomie
@PrzeKomentator: gdyby 'prawaki' (nienawidzę tego określenia tak samo jak lewactwo) poznawali świat tak by zabrnąć do disney landu to nie byliby prawkami. Poznawanie świata szybko leczy z konserwatyzmu
@malinq: zależy kogo, tego noblisty (pokojowa nagroda Nobla za działalność) który pomagał w Afryce np, nie wyleczyło.
@Usmiech_Niebios: 50 lat temu generalnie cały świat był bardziej konserwatywny. Większość się trochę rozwinęła od tego czasu.