Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +551
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
donalejd +73
Co zabiło ten fantastyczny system? Dzisiaj tylko iphone albo samsung :/
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#windowsphone #nokia #kiedystobylo #technologia
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
na samotny spierdotrip w góry możesz pojechać, po knajpach raczej nie, to nie te czasy
nad jezioro to samemu musisz się #!$%@?ć żeby kluczyk do samochodu zakopać w piasku żeby ci nikt nie #!$%@?ł twojej bestii 2.0 tdi
Dlatego zawsze mówię, że do normalnego życia społęcznego w pewnym wieku (25+) baba jest KO NIE CZNA. Do podróży, wyjścia z domu, zwiedzania
Sam byłem ostatnio w kinie jakoś w 2019 na Gwiezdnych Wojnach. Czułem się jak debil przychodząc tam sam, bo każdy był z kimś, a ja
Jak pustaki to się zachowują w stosunku do przeciętniaków i oni są w największej pułapce, bo żaden wybór nie jest dobry. #!$%@? to jest dobra tymczasowo, bo prędzej się przez to wpadnie w
@dobrychlopakzsenegalu: TOPRowcy alarmują, żeby samemu nie chodzić po górach. Góry nie są dla samotników. Szanuj prace innych