Wpis z mikrobloga

@Mineciarz69: taki mamy klimat
na samotny spierdotrip w góry możesz pojechać, po knajpach raczej nie, to nie te czasy
nad jezioro to samemu musisz się #!$%@?ć żeby kluczyk do samochodu zakopać w piasku żeby ci nikt nie #!$%@?ł twojej bestii 2.0 tdi
  • Odpowiedz
@Mineciarz69: zaraz przyjdzie normik, który od 15 do 30 roku życia non stop był w związkach i miał multum paczek znajomych, zę ludzie są przereklamowani i w ogóle znajomi też, bo od 2 tygodni z nikim się nie spotkał i w sumie nie czuje że coś traci.

Dlatego zawsze mówię, że do normalnego życia społęcznego w pewnym wieku (25+) baba jest KO NIE CZNA. Do podróży, wyjścia z domu, zwiedzania
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: To w 100% prawda. Jak jeszcze ma się jakichś kolegów to da się jakoś żyć i gdzieś wyjść. No choćby chociaż raz w tygodniu się napić. Tak to 99% wolnego czasu można co najwyżej spędzić na samotnym chodzeniu po mieście albo graniu na komputerze.

Sam byłem ostatnio w kinie jakoś w 2019 na Gwiezdnych Wojnach. Czułem się jak debil przychodząc tam sam, bo każdy był z kimś, a ja
  • Odpowiedz
@oponiarz: To tymczasowe zastępstwo. Przeciętny 0skarek ma ruchanie praktycznie za darmo, a poza tym ma cały czas zastrzyki dopaminy z samego faktu posiadania julki i przebywania z nią. Dla nich takie julki się nie zachowują jak pustaki.

Jak pustaki to się zachowują w stosunku do przeciętniaków i oni są w największej pułapce, bo żaden wybór nie jest dobry. #!$%@? to jest dobra tymczasowo, bo prędzej się przez to wpadnie w
  • Odpowiedz