Aktywne Wpisy

Sakad +66
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

ciemny_bezmiar +15
Ja jednego naprawdę nie rozumiem u ludzi. U mnie w pracy na przykład ciągle narzekają, że są wykorzystywani, zbytnio obłożeni pracą, zmuszani do darmowych nadgodzin. Czasami ktoś mówi na głos coś w stylu „życie jest ciężkie”, albo do młodego, że "będzie już tylko gorzej hehe". Mimo to każdy z nich ma dzieci. I ja się zastanawiam, bo skoro dobrze wiedzą, jak jest źle to po co zmuszają innych do przechodzenia przez to

#przegryw #teczowepaski #gaycontent #teczowyprzegryw
źródło: comment_1657703049zhZ5O2k0nNgfdeiPrrT2kX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Whaadahell: @Whaadahell: chyba śmiecie żartować. Ja pojechałem do wykopka 400km, a wczoraj przyjechał do mnie wykopek 200km. Kwestia podejścia.
Najwyżej spotkajcie się w mieście, do którego każdy z was będzie miał połowę odległości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kasperski113 powinni ci dać jakąś nagrodę za odkrycie prawdziwej natury tych nieudaczników XD