Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

The worst part is that height body shaming, or the hurdles I have to face for my height just simply isn't taken as seriously, so it feels I'm battling something all alone. Also some people don't have sympathy for my issue until they find out I am transgender, but at that point it's not true sympathy, they are just fake virtue signaling to seem woke. They tell
a potem szok, życie weryfikuje
Komentarz usunięty przez moderatora
Fake jakiś, przecież niscy faceci wcale nie są znacznie gorzej traktowani tylko z uwagi na swój wzrost, czytałem że to wina tylko i wyłącznie złego charakteru i ci wszyscy niscy incele to lenie, którzy nie chcą wziąć się za siebie i p------ą głupoty.
Mam nadzieję, że im więcej będzie transów ftm tym bardziej takie coś będzie nagłaśniane i jak już wjedzie cenzura na wszystko (czego oczywiście bym nie chciał, no ale wszystko zmierza niestety w tym kierunku) to za zwyzywanie niskiego na zachodzie za to że jest niski będzie groziło to samo co za zwyzywanie homo czy kogoś innej rasy niż biały.
@Slavcel: Obawiam się że jedynie protesty mężczyzn coś mogą zdziałać, ale minie trochę lat zanim blackpill się upowszechni. Na razie mężczyźni są nieuświadomieni mocno i np. potrafią naruszyć nietykalność drugiego człowieka bo "zwraca się źle do kobiety"
źródło: comment_1657732207JTfIgPJFsQ8pOP07zbUD2k.jpg
PobierzEthereum Deposit Tool