Aktywne Wpisy

Paszczakova +18
Przyjdzie dziś paczuszka
źródło: 1000001962
Pobierz
iquiet 0
Co może pójść nie tak przy wymianie klocków hamulcowych?
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa

bardzo polecam przeczytać
#blackpill #przegryw
The worst part is that height body shaming, or the hurdles I have to face for my height just simply isn't taken as seriously, so it feels I'm battling something all alone. Also some people don't have sympathy for my issue until they find out I am transgender, but at that point it's not true sympathy, they are just fake virtue signaling to seem woke. They tell
a potem szok, życie weryfikuje
Komentarz usunięty przez moderatora
Fake jakiś, przecież niscy faceci wcale nie są znacznie gorzej traktowani tylko z uwagi na swój wzrost, czytałem że to wina tylko i wyłącznie złego charakteru i ci wszyscy niscy incele to lenie, którzy nie chcą wziąć się za siebie i p------ą głupoty.
Mam nadzieję, że im więcej będzie transów ftm tym bardziej takie coś będzie nagłaśniane i jak już wjedzie cenzura na wszystko (czego oczywiście bym nie chciał, no ale wszystko zmierza niestety w tym kierunku) to za zwyzywanie niskiego na zachodzie za to że jest niski będzie groziło to samo co za zwyzywanie homo czy kogoś innej rasy niż biały.
@Slavcel: Obawiam się że jedynie protesty mężczyzn coś mogą zdziałać, ale minie trochę lat zanim blackpill się upowszechni. Na razie mężczyźni są nieuświadomieni mocno i np. potrafią naruszyć nietykalność drugiego człowieka bo "zwraca się źle do kobiety"
źródło: comment_1657732207JTfIgPJFsQ8pOP07zbUD2k.jpg
PobierzEthereum Deposit Tool