Wpis z mikrobloga

Zwłaszcza ten fragment jest ciekawy:

The worst part is that height body shaming, or the hurdles I have to face for my height just simply isn't taken as seriously, so it feels I'm battling something all alone. Also some people don't have sympathy for my issue until they find out I am transgender, but at that point it's not true sympathy, they are just fake virtue signaling to seem woke. They tell
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@John_Ufolud:

Fake jakiś, przecież niscy faceci wcale nie są znacznie gorzej traktowani tylko z uwagi na swój wzrost, czytałem że to wina tylko i wyłącznie złego charakteru i ci wszyscy niscy incele to lenie, którzy nie chcą wziąć się za siebie i p------ą głupoty.
  • Odpowiedz
@PrawaRenka: Wrzuciłbym to na jakąś lewicową grupe na fb bo kiedyś na takowych przesiadywałem, ale odkąd odbiłem na prawo głównie dzięki blackpillowi to z wszystkich powychodziłem. Troche mi teraz szkoda, bo fajnie by było poobserwować ich bluepillowe fikołki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@John_Ufolud:

Mam nadzieję, że im więcej będzie transów ftm tym bardziej takie coś będzie nagłaśniane i jak już wjedzie cenzura na wszystko (czego oczywiście bym nie chciał, no ale wszystko zmierza niestety w tym kierunku) to za zwyzywanie niskiego na zachodzie za to że jest niski będzie groziło to samo co za zwyzywanie homo czy kogoś innej rasy niż biały.
  • Odpowiedz
to za zwyzywanie niskiego na zachodzie za to że jest niski będzie groziło to samo co za zwyzywanie homo czy kogoś innej rasy niż biały.

@Slavcel: Obawiam się że jedynie protesty mężczyzn coś mogą zdziałać, ale minie trochę lat zanim blackpill się upowszechni. Na razie mężczyźni są nieuświadomieni mocno i np. potrafią naruszyć nietykalność drugiego człowieka bo "zwraca się źle do kobiety"
knur3000 - > to za zwyzywanie niskiego na zachodzie za to że jest niski będzie groził...
  • Odpowiedz