Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim.
Planuje swoją pierwszą bombe solo T i chciałem poznać opinie na temat rozpiski i mam kilka pytań.

Co mam aktualnie
3x10ml cypio 250mg/ml
Letrozole oral
Hcg 5000ui
Clomid 12 szt

Czas cyklu około 12- 15tyg. Aż do wyzerowania 3 flakonów. Kupiłem trochę na górkę bo liczę że pewnie będzie z 0,5ml straty na flakon ze względu na nabieranie itd.

Aktualne badania:
Testo: 4ng/ml - 2,5-8,36
Estradiol 30pg/ml 11-43
Prolaktyna 11ng/ml 4-15

Testo badam od 3 lat i od 3 lat mam takie niskie. Byłem u endokrynologa mając 27 lat i wynik 2,6 to powiedziała że nic niw zrobi bo jest w normie przecież.

Ogólnie kluczowe w tym cyklu jest żeby się dobrze zabezpieczyć i odblokować bo nie w chce stracić jaj i plemników do końca życia. A liczę że może po hcg i clomidzie i naturalny poziom mi skoczy, bo może się na jakimś etapie zblokowalem subst psychoaktywnymi , albo z innego powodu.

Rozpiska:
Cypio E5D aż do wyczerpania zapasu.
3 dni po ostatnim strzale 500ui hcg i tak hcg e3d 500ui aż do wyzerowania
Po skończeniu hcg, clomid ed do wyczerpania.

1. Czy niw za długi cykl? Teoretycznie wychodzi 150 dni czyli 5 mies. Licząc straty na soku ok. 4 mies
2. Czy nie za mało hcg? Czy nie dokupić hcg więcej na koniec i nie dawać też np. E7d w środku cyklu?
3. Czy przy iniekcjach stosować osłony na wątrobę?

#mikrokoksy #sterydy #doping #koksy
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stefan8800: jak dla mnie ważna jest kwestia trudności odbloku potem. Ponoć łatwiej odblokować się po 8tyg na propie niż pół roku na cypku.
I czy nie lepiej krótszy cykl np. 12tyg i jeden flakon zostawić potem na miks z masteronem.
  • Odpowiedz
@CorniShon007: imo za bardzo kombinujesz. Jak masz obawy to walnij sobie te 3miechy, badania w trakcie, potem offa do full odbloka, badania i jedziesz z tematem na drugi cykl i tyle. Pierwsza b---a na teściu solo a szykujesz się jak szczur na otwarcie kanału
  • Odpowiedz
@CorniShon007: Jezeli nie budujesz tego naturalnie to raczej slabo Ci pojdzie na takiej symbolicznej b----e. To jest mega mala dawka. Juz lepiej e3d.
  • Odpowiedz
@CorniShon007 nie skończy się to ani na jednej b----e ani na 16tyh cyklu. Jak zobaczysz przyrosty, będziesz chciał więcej. Dlatego w liście uzależniających substancji sterydy są wyżej niż 3/4 dragów. Jak chcesz przyrost masy, pobaw się sarmami, peptydami.
  • Odpowiedz