Aktywne Wpisy

Zoyav +3
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +177
źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz

#antynatalizm
@ciemnienie: Brak dziecka nie oznacza, że ma wakacje cały czas i że nie musi nic robić po pracy. A nawet jak nic nie robi to nie licytacja „kto ma gorzej”.
@pannakota: Ty, ale u mnie wiekszosc tego mlody robi, zwlaszcza w weekendy / wakacje o ile akurat nue jest na obozie
Gwoli wyjasnienia opieka nad małym dzieckiem to de facto czuwanie 24h/7, także w nocy. Pracowałam fizycznie po 12h, cały czas stojąc, nawet kilka dni od rząd, ale w nocy mogłam spać i się regenerowc, miałam wolna glowe. Byłam wtedy mniej zmęczona, niż gdy
Gwoli wyjasnienia opieka nad małym dzieckiem to de facto czuwanie 24h/7, także w nocy. Pracowałam fizycznie po 12h, cały czas stojąc, nawet kilka dni od rząd, ale w nocy mogłam spać i się regenerowc, miałam wolna glowe. Byłam wtedy mniej zmęczona, niż gdy
Każdy niech buduje pod siebie. No i wychowuje by być szczęśliwy.
Komentarz usunięty przez autora