Aktywne Wpisy

wykop +83
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +422
źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierzźródło: 0
PobierzGolden age wynikał bardziej z tego, że pasja była na pierwszym miejscu, a teraz na pierwszy plan wyszły profity.
@troglodyta_erudyta: raczej ideologia
Decyzje podejmują ci, którzy widzą upodobania obecnego pokolenia i dopasowują się do nich, żeby maksymalizować zyski.
Jeśli target jest z-----y, to produkt będzie taki sam.
Muzyka z tamtych pozycji budowala genialna atmosfere, do dzis mnie przejmuje.
Wrota Baldura i Icewind Dale, moze dlatego wzbraniam sie przed kupnem BG3 mimo ze polecana. Moze to wyjatek, w koncu Hogwart's Legacy zaskoczyl mnie pozytywnie jakbym gral w pierwsze Fable(takie luzne skojarzenie, glownie przez atmosfere).
A moze to mlodosc i kryzys wieku sredniego? ;)
Ale ogólnie to j---ć starych ludzi, boomers i japiszonow
Wtedy gry tworzyli ludzie urodzeni w latach 80 czy końcówce 70. Potem gry z 2010 to milenialsi. Dzisiaj od prawie 10 lat gry to g---o bo zespoły są werbowane przez księgowych i udziałowców.
Głembokie. Czyli to klient jest winny za z-----y produkt? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A może to jednak ci "którzy widzą upodobania obecnego pokolenia", jednak nie do końca dobrze widzą i nie trafiają swoimi analizami w oczekiwania lub nawet w ogóle nie biorą pod uwagę czyichkolwiek oczekiwań, tylko jak najwyższy zysk akcjonariuszy?
Także innowacje? Nowe pomysły? Unikalny design? Panie Areczku, niech pan tu lepiej pisze kod pod Assassins Creed 69 a nie się wymadrza.
źródło: are-you-doing-anything-about-the-tariffs-or-are-you-working-v0-isyedmb6rnse1
PobierzKapitalizm, ohydna ideologia
@troglodyta_erudyta: ideologia każe z nich robić propagandę globohomo
jak ludzie zaczną jeść tylko kwadratowe marchewki to nawet twój przysłowiowy "stary" pasjonat upraw rolnyh, zagorzały katolik i tradycjonalista w pewnym momencie zmięknie i zacznie hodować kwadratowe marchewki
polecam zapoznać się z