Friendship with #windows is over, now #macbook #apple is my best friend ( ͡°͜ʖ͡°)
Swoją droga 3 dni spędziłem na czytaniu plusów i minusów m1 max vs m1 pro i jeśli ktoś nie robi w grafice to nawet za dopłata się nie bardzo oplaca przez zużycie baterii. Dziwna decyzja Apple żeby nie dodać jakiegoś trybu zrównoważonego zużycia energii które by wyłączało cześć rdzeni m1 max
O kurde, dzięki za ten link i pomysł z tą stacją dokującą używaną (ta którą kupiłeś jest w pełni sprawna czy musiałeś kabel naprawić? Bo widzę kilka takich ogłoszeń na allegro z uszkodzonym kablem) bo też się zastanawiam nad takim samym, albo troche słabszym 14" pro. Ale część systemu w obecnej firmie musi być uruchomiona na windowsie i nie wiem czy to na parrarels ruszy, chyba wezmę
Swoją droga 3 dni spędziłem na czytaniu plusów i minusów m1 max vs m1 pro i jeśli ktoś nie robi w grafice to nawet za dopłata się nie bardzo oplaca przez zużycie baterii. Dziwna decyzja Apple żeby nie dodać jakiegoś trybu zrównoważonego zużycia energii które by wyłączało cześć rdzeni m1 max
źródło: comment_1657239162vpXvOGPBGTEjj2WHeDF0h1.jpg
PobierzO kurde, dzięki za ten link i pomysł z tą stacją dokującą używaną (ta którą kupiłeś jest w pełni sprawna czy musiałeś kabel naprawić? Bo widzę kilka takich ogłoszeń na allegro z uszkodzonym kablem) bo też się zastanawiam nad takim samym, albo troche słabszym 14" pro. Ale część systemu w obecnej firmie musi być uruchomiona na windowsie i nie wiem czy to na parrarels ruszy, chyba wezmę