Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2009
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Znika-biurowiec-na-Zaspie-Beda-mieszkania-ale-nie-na-sprzedaz-n168598.html
#nieruchomosci #kredythipoteczny
@sados2191: no tak, kilkaset mieszkań na wynajem za 2-3 lata w najbardziej obleganym turystycznie regionie kraju wywraca całkowicie rynek do góry xD
Skoro to takie opłacalne to potrafisz podesłać oferty wynajmu od deweloperów które już wynajmują całe budynki?
To nie powinno być takie trudne skoro to jest opłacalne( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SzitpostForReal
@dinor913
Ale o czym mowa w ogóle? Blokowisko w dużym mieście kilkaset metrów od morza.
To jest bardzo specyficzna, unikalna lokalizacja, na Przymorzu i Zaspie porypane ceny to już były lata temu. Tam kiedy by nie budowali to to będzie miało wzięcie
OP twierdzi że budowanie pod wynajem jest opłacalne, więc niech będzie, 1 blok w 38 milionowym kraju jest budowany na wynajem, do tego w atrakcyjnej lokalizacji, czy to o czymś świadczy? absolutnie nie
To tak jak ja bym teraz wrzucił jakaś ruderę w Warszawie na
Ten już stoi i wszystko wynajęte
https://www.athomeliving.pl/
Po prostu dalej czekajcie na obniżki 50%. Tylko przypomnij te 50% od cen dzisiejszych czy z 2020? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest 0.000049% zajętych bloków w Polsce.
No nie powiem, poważne argumenty tutaj wyciągasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■