@Wokawonsky: negują nie tylko globalne ocieplenie, ale i skuteczność szczepionek i fakt, że homoseksualizm to normalna orientacja. W sumie negują wszystko co osiągnęła nauka ¯_(ツ)_/¯
@PrzeKomentator: no popatrz to zupełnie jak lewacy negują osiągnięcia nauki. Ostatnio głównie biologię w kwestii płci co już idzie na tyle daleko, że zakrawa na łysenkizm XXI wieku. Bywa, że nawet matematyce się oberwie za bycie rasistowskim przejawem białej supremacji oraz
@Rejetn Każdy prawak ma w dupie to, jakie zdanie wyrażają posłowie
a skąd pomysł że jakiś lewak daje j-----e na opinię randomowej julki z twittera? to że prawacy głosują na ludzi, których zdanie mają w dupie pozostawię bez komentarza
@Wokawonsky: prawaki wrzucają twitty 13 letnich oskarków i julek żeby ośmieszyć lewicę a lewaki mogą wrzucić twitty POSŁA którego WYBRALI prawaccy wyborcy żeby ich ośmieszyć XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@murmurlrl: w sumie tylko to co pisał o atomie, kompletnie nie zgodnie z programem partii A posłów lewicy ciężko wyśmiać za co drugi tweet, jak w przypadku konfy, nieporównywalna skala kompromitacji
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#heheszki #humorobrazkowy #4konserwy #neuropa
@PrzeKomentator: no popatrz to zupełnie jak lewacy negują osiągnięcia nauki. Ostatnio głównie biologię w kwestii płci co już idzie na tyle daleko, że zakrawa na łysenkizm XXI wieku. Bywa, że nawet matematyce się oberwie za bycie rasistowskim przejawem białej supremacji oraz
Głos pojedynczej osoby nie jest głosem partii ale głos dwójki nastolatków jest głosem całej lewicy,oki
a skąd pomysł że jakiś lewak daje j-----e na opinię randomowej julki z twittera? to że prawacy głosują na ludzi, których zdanie mają w dupie pozostawię bez komentarza
A posłów lewicy ciężko wyśmiać za co drugi tweet, jak w przypadku konfy, nieporównywalna skala kompromitacji
Głos pojedynczej osoby nie jest głosem partii ale głos dwójki nastolatków jest głosem całej lewicy,oki
@Essology nigdzie tak nie napisałem xD z wpisu wywnioskowałem, że to mogą być wyborcy lewicy