Wpis z mikrobloga

Zatrzymajcie się na chwilę. Wyobraźcie sobie że to rozpływające się w ustach ciasto zawiera w sobie ogrom pysznego farszu twarogowo-ziemniaczanego i jest okraszone masłem z długo smażoną cebulą aż stała się słodka. Wszystko dodatkowo popieprzone i czego chcieć więcej? Nigdzie takich nie kupicie ale mogę Was poczęstować za darmo:

Mój tag: #arinkaofood

#gotujzwykopem #atencyjnyrozowypasek #foodporn
Pobierz
źródło: comment_1657021880pcHbOSx4GxKJfILWMyaNmw.jpg
  • 50
@arinkao: Jestem koneserem pierogów, ruskich zwłaszcza. Jak po wybuchu wojny poszedłem do baru i baba mi powiedziała, że teraz nie ma ruskich, są tylko ukraińskie to wyszedłem. Ukraińskie są z kaszą gryczaną a te debile po prostu zmieniły sobie nazwę nie znając jej prawdziwej genezy. To #!$%@? tak jakby autonomiczny Śląsk wypowiedział wojnę Czechom i zamawiając kluski śląskie dostałbym knedliki.
@arinkao: no tak, dlatego piszę, fuj, #!$%@?.

Są jeszcze zwyrodnialcy, którzy jedzą np. z truskawkami czy cholera wie czym jeszcze.

Jak pierogi, to tylko z mięsem. Od niechcenia ujdzie jeszcze z kapustą i grzybami, a najlepiej to bez grzybów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)