Wpis z mikrobloga

Czytając te komentarze nachodzi od razu jeden wniosek. Sami tworzycie p------e nierealne standardy.
Z tym, że kobiety mogą sobie zrobić "c---i" a wasze psiury zostaną malutkie albo nie zrobicie formy współczesnego boga bez doppingu. D-----------e węgla do lokomotywy s----------a, gratuluję.

• Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Joncrow: zdecydowanie jest dużo prawdy w tym co piszesz ale z drugiej strony trzeba sobie uświadomić to że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Aktorka z twarzy jest naprawdę bardzo atrakcyjna i pociągająca (jest to oczywiście moje osobiste zdanie) i po prostu człowiek idealizuje sobie taką osobę w każdym aspekcie. Nie zmienia to faktu że nikt z nas nie jest idealny a p----i to już w ogóle osobny temat i krytykuje
  • Odpowiedz
@Joncrow: To działa na podobnej zasadzie co kobiety, którym podobają się "lekko umięśnieni" goście typu pic rel, a wszystko, co poniżej tego, to zaniedbany p0lak. Przeciętna laska jeszcze zapytałaby takiego, czy coś ćwiczy, bo w sumie spoko wygląda xD

Generalnie tu i tu są jakieś mylne wyobrażenia na temat tego, jak wygląda przeciętny człowiek - co właśnie widać w tego typu postach - i jest to smutne.
bezbekpol - @Joncrow: To działa na podobnej zasadzie co kobiety, którym podobają się ...

źródło: comment_1657013622AFCgE6F8es6SuZQkslv4No.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Nemayu: Ty wiesz jaka to jest operacja powiększania penisa i jak to później wygląda od strony praktycznej? :)

Doppingu to nie operacja owszem ale niesie ze sporo skutków ubocznych dla biorącego ale też w społecznym aspekcie. Na tym skończę bo nie chce mi się wdawać z tobą w dyskusję jeżeli nie umiesz ich przewidywać.

Trzymaj się tam mam nadzieje gorąco.
  • Odpowiedz
@Joncrow

pompujące ten niezdrowy trend go osiągania dziwnych szczytów atrakcyjności które przekłada się później na nasze życie.

A potem się dziwią, że istnieją kompleksy i niektórzy nie chcą się rozbierać przed drugą osobą, przez coś na co nie mieli wpływu, tak jak wyżej wymieniona aktorka ze szczupłą sylwetką (to ważne podkreślenia) nie miała wpływu na swoje c---i ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@NoMoreTearsJustSmile:
Ma dobre p----i, są naturalne.
Ale co się dziwić kiedy ludzie idą do sklepu i kupując warzywa czy owoce biorą te najlepiej wyglądające, nawoskowane i wypolerowane ale smakujące jak karton.

Dlatego:
F*** Society
  • Odpowiedz
@Joncrow ma c-----e c---i i kto jest jaki nie ma znaczenia
Sam nie jestem piękny ale mam prawo powiedzieć że c---i są c-----e tak jak ktoś ma prawo powiedzieć że mam krzywa morde
Co w tym dziwnego ?
Mogę oceniać chleb nie będąc piekarzem
  • Odpowiedz
Sami tworzycie p------e nierealne standardy.

@Joncrow: Uwielbiam typów, którzy w ten sposób racjonalizują sobie bzykanie pasztetów xD "Nierealne standardy!!! P---o zryło wam mózgi". Musisz na co dzień oglądać takie naleśniki, to twój problem, ale nie wmawiaj sobie, że fajne c---i można zobaczyć tylko na instagramie i w p---o.
  • Odpowiedz
@Joncrow: Napisałeś nieprawdziwe twierdzenie, aby coś udowodnić. Jednak z twojego postu nie wynika, co konkretnie. Oczywiście mogę się domyślać, że chodzi ci o obwinienie wyłącznie mężczyzn za to, że kobiety powiększają p----i i gonią za nierealnym standardem, ale argument o penisach i sterydach, zwłaszcza nieprawdziwy sprawia, że cały twój post sprawia wrażenie jakbyś chciał udowodnić coś innego. Wskazanie, co konkretnie chciałeś udowodnić to zgadywanie i zmienianie twojej wypowiedzi, wykraczanie poza
  • Odpowiedz
@Nemayu: podziwiam twą umiejętność lania wody ( ͡° ͜ʖ ͡°) nic nie wskazałeś poza tym, że prawdopodobnie pracujesz pisząc artykuły dla g---o stron. Tutaj jest magnum opus chyba twoich umiejętności.

@WezniePrzestrzeleCiKolano: szkoda na ciebie czasu Watsonie z tymi twoimi dedukcjami( ͡° ͜ʖ ͡°) i sam się wyjaśniłeś. Gdybyś miał realne doświadczenia intymne z kobietami wiedziałbyś, że p--------z głupoty.

@ImNewHere: Możesz sobie mieć opinie pytanie czy ta opinia jest zdrowa? Ja tylko zauważyłem, że sami wkładacie patyka w koła na rowerze na którym jedziecie wy i wasze dzieci jeżeli
  • Odpowiedz
Uwielbiam typów, którzy w ten sposób racjonalizują sobie bzykanie pasztetów xD "Nierealne standardy!!! P---o zryło wam mózgi". Musisz na co dzień oglądać takie naleśniki, to twój problem, ale nie wmawiaj sobie, że fajne c---i można zobaczyć tylko na instagramie i w p---o.

@WezniePrzestrzeleCiKolano: Każda laska się opatrzy, istotniejsze przy dłuższej relacji są umiejętności i dogadywanie się w łóżku niż wygląd drugiej strony.
  • Odpowiedz