Aktywne Wpisy
xiv7 +36
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.7% (312)
- Z wymiennymi ostrzami 17.8% (257)
- Elektryczna "3 kółka" 10.6% (153)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 49.9% (719)
Ludzik90 +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Z tym, że kobiety mogą sobie zrobić "c---i" a wasze psiury zostaną malutkie albo nie zrobicie formy współczesnego boga bez doppingu. D-----------e węgla do lokomotywy s----------a, gratuluję.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mężczyźni mogą zrobić operację powiększania penisa, a bycie na doppingu nie wymaga nawet operacji.
Co ty chciałeś udowodnić?
Generalnie tu i tu są jakieś mylne wyobrażenia na temat tego, jak wygląda przeciętny człowiek - co właśnie widać w tego typu postach - i jest to smutne.
Doppingu to nie operacja owszem ale niesie ze sporo skutków ubocznych dla biorącego ale też w społecznym aspekcie. Na tym skończę bo nie chce mi się wdawać z tobą w dyskusję jeżeli nie umiesz ich przewidywać.
Trzymaj się tam mam nadzieje gorąco.
A potem się dziwią, że istnieją kompleksy i niektórzy nie chcą się rozbierać przed drugą osobą, przez coś na co nie mieli wpływu, tak jak wyżej wymieniona aktorka ze szczupłą sylwetką (to ważne podkreślenia) nie miała wpływu na swoje c---i ¯_(ツ)_/¯
@Joncrow: ale można mówić, że jest się cyborgiem, bo beniz na pilota
Ma dobre p----i, są naturalne.
Ale co się dziwić kiedy ludzie idą do sklepu i kupując warzywa czy owoce biorą te najlepiej wyglądające, nawoskowane i wypolerowane ale smakujące jak karton.
Dlatego:
F*** Society
Sam nie jestem piękny ale mam prawo powiedzieć że c---i są c-----e tak jak ktoś ma prawo powiedzieć że mam krzywa morde
Co w tym dziwnego ?
Mogę oceniać chleb nie będąc piekarzem
@Joncrow: Uwielbiam typów, którzy w ten sposób racjonalizują sobie bzykanie pasztetów xD "Nierealne standardy!!! P---o zryło wam mózgi". Musisz na co dzień oglądać takie naleśniki, to twój problem, ale nie wmawiaj sobie, że fajne c---i można zobaczyć tylko na instagramie i w p---o.
@WezniePrzestrzeleCiKolano: szkoda na ciebie czasu Watsonie z tymi twoimi dedukcjami( ͡° ͜ʖ ͡°) i sam się wyjaśniłeś. Gdybyś miał realne doświadczenia intymne z kobietami wiedziałbyś, że p--------z głupoty.
@ImNewHere: Możesz sobie mieć opinie pytanie czy ta opinia jest zdrowa? Ja tylko zauważyłem, że sami wkładacie patyka w koła na rowerze na którym jedziecie wy i wasze dzieci jeżeli
@WezniePrzestrzeleCiKolano: Każda laska się opatrzy, istotniejsze przy dłuższej relacji są umiejętności i dogadywanie się w łóżku niż wygląd drugiej strony.