Aktywne Wpisy

Marakuja +678
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci

olcayn +1034
Ten portal to takie g---o, że brakuje mi słów xD Najpierw branie kasy od Orlenu, teraz od kogoś za blokade tagu nieruchomości. Do tego ciągła cenzura i ograniczanie wolności słowa na całym portalu, regulamin stosowany wybiórczo jak się akurat modowi spodoba, brak jakiejkolwiek transparentności i nie zapominajmy o tragicznym UI od roku. Jakim chujem portal może być aż tak zły i ciągle działać?
#nieruchomosci #moderacjacontent
#nieruchomosci #moderacjacontent

#pracbaza #it #informatyka
źródło: comment_1656927894x6onbRuTTEU4oFmL3FE30V.jpg
PobierzChlopie oni chcą kogoś po studiach, znajomy po wyjściu ze studiów to wkroczył od razu na 5k Netto jako programista...
@testuser: masz w wymogach studia.
A po ch.j studia do Mongo, PostreSQL i pythona? Te wymagania są w du.y i nikt mi nie powie, że dokładnie tego uczą na polibudach czy uniwerkach.
5 lat expa w pracy > 5 lat nauki ze skryptów robionych naście lat temu przez profesorka, co doraba sobie do emerytury i ostatnio komercyjnie pracował, kiedy wszystko musiało latać na single-core
@testuser: albo tak jak u mnie całe życie przesiedział na uczelni i c---a ma pojęcie o tym czego "uczy"
W niektórych zawodach tak się robi, możesz wtedy pracować jeszcze w innych miejscach.
PostgreSQL
Wybierz jedno.
@Budo: Też odnoszę takie wrażenie. Nie ma lepszej metody na odsianie niepożądanych kandydatów jak niska pensja. W końcu nie jest sprecyzowane jak długo ma zarabiać to 3000 brutto.
Po tym biorą kogoś wewnętrznie, awansując jakiegoś "swojego" i jemu już płacą dobrze bo kto to niby później sprawdzi.
To chyba dobra sprawa dla @Watchdog_Polska