Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +216
Nic dodać nic ująć. Nadeszły tak dziwaczne czasy, że pójście ze 2 razy w miesiącu do divy: z solidnym serwisem, dobrymi opiniami na Garsonierze i opcją GFE za około 400-500 złotych - nawet w takiej Warszawie, wychodzi dla facetów taniej i bardziej satysfakcjonująco niż zabawa w randkowanie i związki xD
Mało tego, wbrew krążącym stereotypom ryzyko przeniesienia choroby wenerycznej, jakichś bakterii, wirusów, pasożytów czy grzybów jest paradoksalnie niższe niż w przypadku tinderówek
Mało tego, wbrew krążącym stereotypom ryzyko przeniesienia choroby wenerycznej, jakichś bakterii, wirusów, pasożytów czy grzybów jest paradoksalnie niższe niż w przypadku tinderówek
źródło: temp_file7593803852371630025
Pobierz
yahoomlody +16
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

https://www.youtube.com/watch?v=pJf35-5JzVo
Dużo dzbanów z prawkiem znalezionym w Ley'sach miało uwagi, że gościa było widać z daleka i że moja reakcja była powolna. Dotychczas uważałem, że są tylko zwyczajnym głupkami, którzy prowadzą auta tylko w NFS i nie mają pojęcia o praktyce. Trzeba przyznać, że prawie wszyscy zamykali swoje skalane miłością usteczka jak przeczytali, że gość mógł skręcać na strzałce do warunkowego skrętu w prawo z pasa, którym jechał. Dopiero bardzo późno można było zauważyć, że jednak jedzie prosto
Nie wiedziałem jednak jakimi idiotami naprawdę są. Jako że będę robił prawko kat. A to chciałem przelecieć trochę pytań egzaminacyjnych. No nie mogłem się na dziwić jak jedno pytanie o znajomej sytuacji mi się trafiło i nie odpowiedziałem na nie źle, bo byłem przewrażliwiony po wypadku xD
Buahahahaha ale mam teraz bekę ze znafców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #prawojazdy
źródło: comment_1656883005a0aLjFNm1uV6TwlDvqC6S3.jpg
PobierzTym bardziej - nie można zakładać z góry, że ktoś będzie jechał nieprzepisowo.
Art. 4. [Zasada ograniczonego zaufania (zasada względnej ufności)]
Uczestnik ruchu i inna osoba znajdująca się na drodze mają prawo liczyć, że inni uczestnicy tego ruchu przestrzegają przepisów ruchu drogowego, chyba że okoliczności wskazują na możliwość odmiennego ich zachowania.
Musi Ci brakować atencji, skoro znowu to tutaj wrzuciłeś, albo po prostu lubisz, gdy wylewa się na Ciebie fala hejtu.
@Libertarian90: Czyli jednak jesteś wiejskim filozofem, któremu się tylko wydaje że ma rację xD
Jak zwykle, to jedno pytanie pokazuje jakimi miernymi kierowcami jesteście xD
BTW Jak ty zdałeś ezamin teoretyczny z takimi brakami w wiedzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Libertarian90: Bo nie znasz przepisów, nie potrafisz jeździć i nie potrafisz poprawnie zinterpretować sytuacji na drodze xD
To są obiektywne fakty. Ten wpis jest właśnie o tobie. Przeczytaj sobie jeszcze raz mój post i potem wróć i przeproś ( ͡° ͜ʖ ͡°)