Aktywne Wpisy
14latnawykopie +35
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
Teuvo +78
właśnie pracuje na pc z windows xp i kineskopem i skanuje dokumenty antycznym skanerem plustek opticpro st64
i troche #sadstory
#gorzkiezale
tl;dr
Tak więc wracałem sobie od swojego #rozowypasek kiedy nagle jadąc sobie spokojnie przez drogę otoczoną polem uderzyłem w przecinającego ją dzika (który nie żyje) :< wezwałem policję, która mi powiedziała, że odszkodowania raczej żadnego nie dostanę (nie mam AC, ale nie było wcześniej znaków uprzedzających o zwierzętach wbiegających na jezdnię więc myślałem, że mam na to jakieś szanse) bo najczęściej urzędy odsyłają się jeden do drugiego a "właściciela" dzika nie ma tak, że zobaczymy co z tego wyjdzie. Najgorsze jest to, że wczoraj odebrałem mój samochodzik z serwisu po wymianie kilku części niezbyt tanich i znowu muszę wydawać kasę. Potem mój tata stwierdził, że jak dzik i tak leży to podjedziemy po niego i jutro się pomyśli co z nim zrobić, ale okazało się, że policjanci go zabrali (mogli?) :< tak więc wspomóżcie mnie plusikami na pewno poprawią mi humor... a może jakiś mirek był w takiej sytuacji i macie dla mnie jakieś dobre rady? :)
@Marcino900: taaaak :) (bardzo polecam :3 )
A z tego co wiem to odszkodowanie się należy ( kolega potracił sarnę, w zimie, jechał b. wolno, znaków nie było - i odszkodowanie dostał).
@liptoneq: g---o prawda, bo
nie poddawaj się, zrób porządną dokumentację i spamuj urzędasów do skutku
Komentarz usunięty przez autora
@savu: @Sepang: to taka sama gadka gdy ktoś coś wrzuci do neta, inna osoba to zhejtuje i zaraz odzywają sie głosy "to zrób to lepiej; a ty nic nie zrobiłeś wiec się nie odzywaj" zawsze bekam z takich Januszy xD