Wpis z mikrobloga

@GodALLU zwróćcie uwagę, że w kolejce same kobiety, bo w sumie nie mają innego wyjścia. Facet siurnie sobie na szybciora pod drzewo i nie ma tematu, więc sto procent, że tam i tak wszystko dookoła obszczane.
  • Odpowiedz
  • 0
@NiedzwiedzBilly nie jest zle, jak poszukasz. Za 7 dni w Łebie dla dwoch osob 980zl zakwaterowanie, obiad w dobrej restauracji z piwem lokalnym 136zl, puszka piwa na plazy 10zl, toi toi bezplatny, obiad przy plazy w stolowce w osrodku 2 dania 68zl
  • Odpowiedz
darmowych z pieniędzy podatnika

@Halbr: tak, tak właśnie działają publiczne, darmowe rzeczy. są finansowane z podatków. myślisz że ktoś o tym nie wie?
  • Odpowiedz
tak, tak właśnie działają publiczne, darmowe rzeczy. są finansowane z podatków. myślisz że ktoś o tym nie wie?

@Kouros: Myślę, że wiele osób ma z tym problem, dlatego czepiam się słowa darmowe. Tym bardziej, że to darmowe w żadnej mierze nie jest. Zresztą idąc za ciosem - już nie lepiej, żeby płacił ten co ma z tego korzystać, a nie każdy przymusowo? Pewnie powiesz, że nie i podasz argumenty
  • Odpowiedz
@GodALLU postawiłbym klocka w Bałtyku/lesie i nawet bym nie czuł wstydu gdyby mnie ktoś przyłapał. Pieprzone nieludzkie państwo/gminy i społeczne przyzwolenie na wydawanie szmalu na pierdoły, marketingowo-prowe imprezy czy wystawy sztuk zamiast na podstawę jaką jest kibel! Byłem wiele lat temu na zachodzie UE to kible tam to podstawa, w takim malutkim Luksemburgu można było wejść do każdej restauracji do łazienki nie będąc klientem tylko wchodząc z ulicy, a życie w
  • Odpowiedz