Wpis z mikrobloga

@GodALLU Prawo pozwala załatwić potrzebę fizjologiczną w miejscu publicznym. Jedynym warunkiem jest byś przynajmniej postarał się, by było to miejsce ustronne, np. krzaki itp.

Czyli np. za nasranie/naszczanie na środku chodnika dostaniesz mandat, w krzakach już nie - jeżeli by ci dali to nie przyjmuj, bo miałeś do tego pełne prawo.
  • Odpowiedz
@tellet Miasto?? Co to za problem dla takiego Kołobrzegu postawić kilka takich toalet przy plaży i płacić minimalną krajową osobom, które będą tam sprzątać? Nawet by nie poczuli takiego wydatku. Podobnie jak większość turystycznych miast i miasteczek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Banicjusz: no pewnie- co to za problem xD
Ustawą nakazać sracze xD
Widać jakiś to problem jest, a prywatni z tego skwapliwie korzystają.
  • Odpowiedz
@Katiee: powiem tak, daleko mi do janusza. zawsze zabieram śmieci ze sobą, nie przeszkadzam innym plażowiczom, no generalnie staram się być kulturalny i przyjemny. ale gdybym zobaczył kibel za 10 zł to bym się poszedł wysrać do morza
  • Odpowiedz
@GodALLU: Byłem niedawno, wystarczy że kupisz coś w tej restauracji i kibelek jest za darmo i tutaj janusz dobrze pomyślał, prywatny kibelek albo kupujesz coś u mnie albo płacosz 10 zeta, jak nie to bezpłatny kibel jest 200 metrów dalej, Ale co innego mnie w------o u janusza, mianowicie nazywając swój górny lokal restauracją nie wpuści cię menda bez koszulki ale jednocześnie, k--w jeden, posiłek serwuje na plastikowych naczyniach. No bo
  • Odpowiedz