Wpis z mikrobloga

@ModDzban: #internet #orange #vectra #oszukujo #szczecin

Witam, pytam i ostrzegam. Sprzedałem mieszkanie pod którym miałem telewizję i internet w Shentelu. Chciałem przenieść kablówkę na nowy adres. Niestety Shentel tutaj nie świadczy usług. Stwierdzili, że mogę wypowiedzieć umowę ale kara wynosi w sumie tyle Ile pozostało mi do spłaty umowy. Czy rzeczywiście jeśli dostawca nie świadczy usług pod nowym adresem wypowiedzenie umowy jest z mojej winy?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy rzeczywiście jeśli dostawca nie świadczy usług pod nowym adresem wypowiedzenie umowy jest z mojej winy?

@ModDzban: WTF? pod adresem na ktory brales umowe usluga dalej jest swiaczona, gdzie tu wina dostawcy? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@robertx: @Shagot: Tak swoją drogą ludzie patrzą na cenę telewizji, a całkowicie długość umowy. Znam faceta, który wiedział, że w ciągu 3 miesięcy prawdopodobnie się przeprowadzi. Wziął najwyższy możliwy pakiet na 2 lata. Wiedział co bierze. Wiedział w jakiej jest sytuacji. I tak to zrobił.

Ma pikaczuface od roku, zostało jeszcze kilka miesięcy płacenia.
  • Odpowiedz
@ModDzban: Tak z twojej, moze przeczytaj umowe zanim ja podpiszesz, jak on ma ci swiadczyc usluge? Umowe podpisales pod danym adresem, trzeba bylo brac umowe na czas nieokreslony. mialbys drozej ale wypowiedzialbys w ciagu miesiaca, cos za cos...
  • Odpowiedz