Aktywne Wpisy

Zoyav +1
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +127
źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz

Witam, pytam i ostrzegam. Sprzedałem mieszkanie pod którym miałem telewizję i internet w Shentelu. Chciałem przenieść kablówkę na nowy adres. Niestety Shentel tutaj nie świadczy usług. Stwierdzili, że mogę wypowiedzieć umowę ale kara wynosi w sumie tyle Ile pozostało mi do spłaty umowy. Czy rzeczywiście jeśli dostawca nie świadczy usług pod nowym adresem wypowiedzenie umowy jest z mojej winy?
@ModDzban: WTF? pod adresem na ktory brales umowe usluga dalej jest swiaczona, gdzie tu wina dostawcy? ¯\_(ツ)_/¯
Ma pikaczuface od roku, zostało jeszcze kilka miesięcy płacenia.