Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +369

Nupharizar +122
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

Oczywiście jest opcja, że laska kłamie co do wieku i ma np 35 lat i wtedy może być tak, że jest sama bo zwyczajnie jest jebnięta i grono adoratorów się już na niej poznało, a resztki beta- beta- beataorbiterów
Równie dobrze mogła sobie zrobić z tej grupki kolejnego Tindera. Chyba nie wiesz jakie próżne potrafią być kobiety xD.
@shadow_hunter: no staro wyglada. Ja 30 mam i by mogla byc moja ciotka jakas z wygladu xD (no ale to kwestia jej ostrzejszych rysow twarzy)