Aktywne Wpisy

kutmen2 +202
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +70
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Borya powiedział "coguzel" - czyli bardzo dobrze, które zabrzmiało bardziej jak "cock" a potem ten palec xD
Komentarz usunięty przez moderatora
A powinien być zadowolony, nie reagować w ten sposób.
Co ciekawe Boris ma jakieś tam tureckie korzenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończ się kompromitować i usuń konto.
WTF? Gdzie Ty tu widzisz w--------e? Jak podchodzi do Ciebie facet który coś od Ciebie chce - to wstajesz. Mimika Borysa jest typowo Borysowa - widać trochę zaskoczenie, ale na pewno nie w--------e.
Przecież oni przy kamerach nie będą z siebie robić idiotów i jakichś głupich docinków robić.
Erdogan ma swoje za uszami ale wszystko jest w atmosferze sojuszników.
źródło: comment_1656639166iF0Nd9YqXCwwQzh7YOC8Wh.gif
PobierzPolska moze tylko pomarzyc o takim polityku, z takim wyksztalceniem, obyciem, wplywami, od dziecks przygotowywanym do obejmowania powaznych stanowisk.
Maz stanu, patriota pelna geba.
poprawiłem, naucz sie odmieniać po polsku prawidłowo