Wpis z mikrobloga

• 35
Mnie osobiście ciekawi jak do całej afery podejdzie moderacja Twitcha, przecież w regulaminie jest ten punkt o obrażaniu Twitch Partnerów i większość normalnych streamerow często nawet upominała swoich widzów żeby szanować drugiego partnera bo ban. Tutaj mamy do czynienia z sytuacją, gdzie Xayoo przyznał się do procederu z donejtami i jeszcze był z tego dumny, moim zdaniem moderacja musi jakoś zareagować żeby nie było bezprawia.

Swoją drogą jak ktoś nie oglądał Twitcha to nawet nie ma pojęcia jakie możliwości kontroli tłumu oni mieli, wystarczylo że ktoś z grupy XI pojawił się na czacie losowego streamera to zaraz była masa dzieci oznaczających tę osobę i pytających kiedy stream itp. Cały czat zaspamowany a streamerowi pozostawalo tylko się uśmiechać i pozdrawiać bo przecież jaki byłby krzyk gdyby ktoś ośmielil się ich wygonić ( ͡º ͜ʖ͡º) dlatego dopiero teraz pada tyle negatywnych wypowiedzi, bo każdemu to przeszkadzało, ale każdy też wolał spokój niż dramy z sekciarskim community atakującym za byle g---o

#xayoo #twitch
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IIIlIII: Ja się dziwię, że tylko na tapczana jest taka nagonka, przecież to już o wiele wcześniej było widać że to fałszywa melepeta. A temu Siałmi to pewno ujdzie na sucho no bo jest wyżej na schodkach, ludzie p--------ą i zapomną.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: argumenty pojawieniem się na czacie z d--y tak jest przy każdym większym strimerze każdym wchodzi mergano na czat do lukiego przez dwie minuty nikt inny nie jest oznaczany tylko ja naprawdę nie chce bronić ale do niektórych tak oczywistych rzeczy jak to że popularniejsi twórcy są oznaczani na jakichś czatach p-------------e się o to jest przesada
  • Odpowiedz