Wpis z mikrobloga

Z powodu braku alternatyw na razie robię eksperymentalny profil z blackopscelem. Nie spełnia on jednak moich wymagań projektowych - typ ogólnie nie jest wylooksmaxxxowany - co prawda na 1 zdjęciu nie wygląda tak źle, to drugie zdjęcie jest #!$%@?. Ale na razie niech będzie.

Jednak co mnie nurtuje, to kwestia tego, jak wygląda typowa osoba z #przegryw. Jak wyglądałaby osoba, gdyby wziąć średnią ludzi z tego tagu? Do eksperymentu chciałbym właśnie taką osobę wziąć. Bo uważam, że blackopscel wychodzi mocno poniżej średniej (a założenia tagu są takie, że TRZEBA BYĆ chadem, więc teoretycznie mógłbym wziąć typowego przeciętniaka). Dodatkowo nie jest wylooksmaxxxowany.

Powiedzcie szczerze - czy wyglądacie lepiej od aktualnie użytego przeze mnie delikwenta?

#redpill #blackpill #pua #przegryw #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #seks #instagram #rozowepaski #projektprzegryw
Pobierz
źródło: comment_1656457885xCXLl4mD8TarEgnpzx5S9z.jpg

Czy wyglądasz lepiej?

• Tak 76.3% (103)
  • Nie 23.7% (32)

Oddanych głosów: 135

• 16
@RecessedPrettyboy: Ja o książkach nie wspominałem! Jedyne co chcę udowodnić, to że z >przeciętną< buzią można ogarnąć sobie lochę. Bo wierzę, że średnia #przegryw to własnie przeciętna buzia, taka spotykana na ulicy. Jeżeli ktoś wygląda gorzej od blackopsela to moje kondolencje, ale on - jak widać - ma jeszcze pole do popisu. Na 1 zdjęciu względem drugiego wygląda O WIELE lepiej, ale mógłby jeszcze np. zdobyć porzadną masę mięśniową. Ogólnie tym
@Mirasthrope: No na 1 według mnie wygląda już dość dobrze, usunąłem to drugie zdjęcie. W sumie na 1 wygląda właśnie jakby wylooksmaxxxował się (choć brakuje mi siłki, typ dość chudy jest). Zobaczymy czy zdobędzie jakiekolwiek matche, tylko nie wiem czemu mi chłopów znajduje xD
@BurzaGrzybStrusJaja: Mam problemy przez weryfikację numeru telefonu, korzystam z jakichś tymczasowych i na tinderze coś nie działa póki co. Na instagramie już szukałem, ale większość ludzi na tagu "ugly" to ludzie w stylu dziewicze wąsy, otyli, itd, ciężko coś było znaleźć, ale może wezmę po prostu normika 5/10

@ToKontoNieIstnieje
Dzięki, zerknę. Też jestem ciekaw, bo co prawda jestem pewny że biorąc przeciętniaka 5/10 dałoby radę coś ogarnąć, to takie już przypadki
@ToKontoNieIstnieje:
Znalazłem fajne rzeczy na tym reddicie, dzięki. Np jest ziomek 25 lat w 1 linku co niby 0 pussies a według mnie nie wygląda źle i ma dodatkowo pole do popisu pod looksmaxxxing czy chociażby uśmiechanie się, żeby nie wyglądał jak morderca. Więc w jego przypadku uważam, że to tylko i wyłącznie mental, i pewnie często tak jest. Chyba przez jakiś czas spróbuję z czystej ciekawości tym blackopscellem coś podziałać,