Aktywne Wpisy
kukold +21
Czy ktoś przerabiał temat kupna mieszkania z lokatorami? Kupiłem okazyjnie kawalerkę, w której na umowę najmu mieszka jakaś kobita z dzieckiem (mają zameldowanie). W jaki sposób mogę rozwiązać umowę aby przeprowadzić remont i wprowadzić się do mieszkania możliwie szybko?
#nieruchomosci #prawo
#nieruchomosci #prawo
Co jest nie tak z #rozowepaski?
Po kolei. Moj dobry przyjaciel postanowił, że w ciągu 3 lat nadpłaci/spłaci pozostały kredyt hipoteczny (to było jakoś w 2020 roku) i zrobi niespodziankę żonie kupując jakąś działkę w górach, żeby później postawić tam dom (o tym marzyli razem).
Miesięcznie spłacał po ~3k nie mówiąc nic o tym żonie. Robił jakieś mniejsze fuchy po godzinach (#programowanie, ale to nie istotne). Nadpłaty zrobił jakieś 100k
Po kolei. Moj dobry przyjaciel postanowił, że w ciągu 3 lat nadpłaci/spłaci pozostały kredyt hipoteczny (to było jakoś w 2020 roku) i zrobi niespodziankę żonie kupując jakąś działkę w górach, żeby później postawić tam dom (o tym marzyli razem).
Miesięcznie spłacał po ~3k nie mówiąc nic o tym żonie. Robił jakieś mniejsze fuchy po godzinach (#programowanie, ale to nie istotne). Nadpłaty zrobił jakieś 100k
Jednak co mnie nurtuje, to kwestia tego, jak wygląda typowa osoba z #przegryw. Jak wyglądałaby osoba, gdyby wziąć średnią ludzi z tego tagu? Do eksperymentu chciałbym właśnie taką osobę wziąć. Bo uważam, że blackopscel wychodzi mocno poniżej średniej (a założenia tagu są takie, że TRZEBA BYĆ chadem, więc teoretycznie mógłbym wziąć typowego przeciętniaka). Dodatkowo nie jest wylooksmaxxxowany.
Powiedzcie szczerze - czy wyglądacie lepiej od aktualnie użytego przeze mnie delikwenta?
#redpill #blackpill #pua #przegryw #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #seks #instagram #rozowepaski #projektprzegryw
Czy wyglądasz lepiej?
Zrób to na tinderze bo badoo to bez sensu. Zdjecie zabierz po prostu z czyjegoś instagrama
W sumie chętnie bym to zobaczył ale były już podobne eksperymenty i raczej nie mam złudzeń co do wyników
@ToKontoNieIstnieje
Dzięki, zerknę. Też jestem ciekaw, bo co prawda jestem pewny że biorąc przeciętniaka 5/10 dałoby radę coś ogarnąć, to takie już przypadki
Znalazłem fajne rzeczy na tym reddicie, dzięki. Np jest ziomek 25 lat w 1 linku co niby 0 pussies a według mnie nie wygląda źle i ma dodatkowo pole do popisu pod looksmaxxxing czy chociażby uśmiechanie się, żeby nie wyglądał jak morderca. Więc w jego przypadku uważam, że to tylko i wyłącznie mental, i pewnie często tak jest. Chyba przez jakiś czas spróbuję z czystej ciekawości tym blackopscellem coś podziałać,
Co do tych Mirków to dla mnie są poniżej przeciętnej wszyscy, no ale to subiektywna skala
Zrób jak mówisz, jak nie ci z linków to będą inni.
Wołaj.