Wpis z mikrobloga

Jestem w trakcie planowania wakacji, bilety wizz Air w fajnej cenie, ale zaczynam się trochę cykać ze względu na sporo informacji o odwołanych lotach tego przewoźnika ( ͡° ʖ̯ ͡°) Lot Kraków-Bari
Jest się czego obawiać? Jakie są Wasze doświadczenia z tą linią w ostatnim czasie?
#wizzair #podroze
  • 7
  • Odpowiedz
@Arielx: hotele rezerwuj takie, gdzie możesz odwołać bez opłaty, Widzowi się często ostatnio zdarza zmieniać/odwoływać loty, co do Włoch to zawsze wyleciałem i wróciłem, ale inne kierunki to już różnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Arielx wczoraj mieliśmy mieć lot powrotny z Alghero do ktw, po 16 wylot, a o 10.00 przyszła wiadomość że lot odwołany (odwołany też wylot z ktw, więc ludzie nie polecieli na wakacje). Na szczęście w parę godzin zorganizowali nam hotel, ale już bez jedzenia, i przebukowali lot na dzisiaj z Olbii (2h jazdy busem, właśnie jedziemy) i przylot do waw.
Czy polecimy to się okaże bo mam przeczucie ze nie
  • Odpowiedz
  • 1
@Kraniec załapaliśmy się na lot do Wawy, ale później to była męka, bo na własną rękę trzeba było dostać się na Śląsk - pociągi już bez wolnych miejsc, dopiero za 7h , o 23:00 są miejsca, jeszcze pociąg się opóźnił o 1:30h i efekt jest taki że w domu byłem o 4:30 dzisiaj rano, zamiast o 19:00 w sobotę. O ilości kasy jaką straciliśmy to już nie wspomnę. Gnojom z Wizz
  • Odpowiedz