Wpis z mikrobloga

Pamiętacie ten widok z zimowych spierdotripów?
Tak to dokładnie tu, tylko nie o 16 godzinie, tylko przed północą, jest ponad 23 stopnie, ciepły wiatr, w oddali gdzieś tam słychać resztki normictwa korzystającego z wakacji.
A ja co? Ja nic. Nie wyszło mi w życiu. Posiedziałbym tu z kimś, ale nie mam z kim, a taka piękna noc. Normictwo pewnie by się tu kopulowało, gdyby tu było, a ja nawet nie mam z kim posiedzieć takiej pięknej letniej nocy.. Ucieka mi ta noc jak piach przez palce i to mnie boli, a jest taka cudowna.
Patrzę w dal na tą cywilizację, jako postać tła. Tyle zostało.
#przegryw
#depresja #samotnosc #s----------e #spierdotrip #feels
DamianeX1X - Pamiętacie ten widok z zimowych spierdotripów?
Tak to dokładnie tu, tylk...

źródło: comment_1656365463lylZMbvzBm0wEYEmgxKOtv.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DamianeX1X: kiedyś tam sobie podjechałem w nocy i zaparkowałem w lasku po drugiej stronie drogi od tego punktu widokowego, i k---a, no miałe wrażenie, że ludzie patrzą na mnie jak na creep'a
a trochę ich tam było
echhh, nie dla chłopów podziwianie okolicznego kołchozu nocą i jedzenie żarcia z KFC obok w towarzystwie ładnej szarej myszki
  • Odpowiedz
@losowynick13: Problem jest jedynie w tym, że miałeś takie wrażenie. Ludzie generalnie mają wszystkich dookoła w dupie. Nawet jeśliby tak na ciebie patrzyli to jeszcze nie oznacza, że musi cię to jakkolwiek obchodzić.
  • Odpowiedz
@Nemayu: Może, może nie. To w sumie bez znaczenia, w przeciwieństwie do tego, że oglądanie ładnych widoków sprawia więcej przyjemności, jeśli nie jest robione w samotności.
@DamianeX1X: Oj tak, byczqu, te 2000 ludzi na czterobrygadówce pewnie nie uważa tego punktu widokowego za jakiś wyjątkowo ciekawy.
  • Odpowiedz
@losowynick13:

że oglądanie ładnych widoków sprawia więcej przyjemności, jeśli nie jest robione w samotności.

To już kwestia podejścia. Jak jesteś z kimś to może wszystko zepsuć, a jak jesteś sam to wszystko zależy od ciebie. Rozumiem, że z kimś lepiej niż samemu, ale czy przy oglądaniu widoków robi to różnicę? W oglądaniu widoków chodzi o te widoki, a jak jesteś z kimś to już o te widoki chodzi mniej.
  • Odpowiedz
@losowynick13: To nie uciekaj. To, że sobie pomyślisz to sobie pomyślisz, a później przyjdzie jakaś inna myśl. Jak będziesz skupiał się, aby nie myśleć o różowym słoniu to będziesz myślał właśnie o różowym słoniu. Jak pozwolisz sobie pomyśleć to sobie pomyślisz i tyle z tego będzie - raz pomyśleć wystarczy - nie ma co się zapętlać.
  • Odpowiedz