Wpis z mikrobloga

@visas: Toksyki w grach są niczym toksyki na drodze. Powinno się ich yebać ostro i ograniczać możliwość gry/jazdy.

Trąbniesz takiemu, bo nie włączył kierunkowskazu, a ten na kolejnych światłach już z ryjem wychodzi do ciebie xD To samo w gierkach online. Grasz se każualowo a tu jakiś gejmer od siedmiu boleści się wqrwia bo nie grasz tak jak on po 10k godzinach xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@niochland: a ty płateczku zamiast mieć to w p-----e, to się odpalasz i wchodzisz na taboret, bo jakiś random z internetu ci napisał "kys", tak?
Pieniacze to rak, ale takie triggerujące się na wszystko płatki śniegu to już rak z przerzutami.
  • Odpowiedz
a ty płateczku zamiast mieć to w p-----e, to się odpalasz i wchodzisz na taboret, bo jakiś random z internetu ci napisał "kys", tak?

@tellet: Oho, odnaleziono toksyka z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikt w pełni zdrowia psychicznego nie pójdzie się zabić bo mu tak napisano ale jak po raz enty łukaszek czy inny pszemek drze p---ę na czacie to zaczynasz mieć dosyć. Tylko nie
  • Odpowiedz
@L3gion: Tak tak, a następnie trzeba zrobić słownik wyrazów neutralnych, żeby żaden płateczek się nie striggerował- no ale oczywiście to "victim blaming", więc trzeba dodać, że płateczek jest wspaniały, w ogóle fantastyczny. Bez tego się nie liczy.
  • Odpowiedz
@tellet: Co drugi zjebus maximus w grach multiplayer tak usprawiedliwia swoje zachowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Łebe łebe po prostu mnie ignoruj!111 Ile ja się tego nasłuchałem w LoLu...
Na szczęście ludzie z twoim podejściem mają staż konta liczony w dniach a nie latach ( ͡º ͜ʖ͡º) A potem cyk banik.
  • Odpowiedz
@tellet: widać od razu kogo piecze dupsko i pierwszy wylatuje z łapami jak mu ktoś trąbnie na drodze xD

lecz się, a jak się nie podoba to stosuj się do swoich zasad i ignoruj ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@L3gion: @niochland: Ale polecieliście hahah, kolega nawet nic nie napisał poza jednym argumentem za stroną przeciwną, a już została podjęta próba zrobienia z niego tego złego, tego toksyka, a i nawet padła sugestia leczenia xD
  • Odpowiedz
Grasz se każualowo a tu jakiś gejmer od siedmiu boleści się wqrwia bo nie grasz tak jak on po 10k godzinach xD

@niochland: No jeśli ktoś grał 10k godzin i w drużynie ma ludzi znacząco poniżej jego poziomu gry to nie jego wina.
  • Odpowiedz