Aktywne Wpisy
sebicix +68
Nie mogę z tego, że na początku wojny ludzie udostępniali Ukraińcom swoje mieszkania, domki, pokoje itp xDD
#ukraina
#ukraina
Dzisiaj moja partnerka powiedziała mnie, że jestem zaborczy. Dlaczego mianowicie nie chce pozwolić jej iść na noc do kolegi z pracy. Rzekomo mają coś dokończyć bo do jutra deadline, a skończą późno więc nie będzie wracać po nocach. Byli już kiedyś razem na kawie. Z red flag zauważyłem, że ustawiła blokadę na telefonie. Czy rzeczywiście powinienem nie ustępować czy nie ma się czego obawiać? #zwiazki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #malzenstwo #pieklokobiet #pracbaza
@DJArmani: obiektywnie mówiąc, raczej rzeczywiście cięższy kawałek chelba.
Komentarz usunięty przez autora
A ona mu mówi że jakby mogła to by nie pracowała tylko realizowała by się jako "kura domowa"
I faktycznie, czasami robi mu takie śniadania... a i jak zrobi jakieś ciasto to kolega i mnie poczęstuje :3 a jego córka (17 lat) zrobiła ostatnio
@Karl_Tofel: no tak, żony/partnerki tylko czyhają aż się partnerowi powinie noga i zmniejszy się status żeby zacząć go nie szanować i szukać lepszego samca... Myślę, że w normalnym związku, kobieta chciałaby, że jej facet był spełniony i czuł satysfakcję z pracy, nawet kosztem niższych zarobków.
Jeżeli masz poczucie, że żona przestałaby szanować gościa gdyby np. zmienił pracę na murarza, to wiedz że
Ale
Dla mnie to co piszesz to jakiś inny świat i totalnie sobie nie wyobrażam, żeby moja żona miała do mnie jakiś uraz, bo zmieniłem pracę na lepszą ale mniej