GdzieJestBanan GdzieJestBanan 20.12.2013, 19:33:09 3 + Postanowiłem zrobić sobie listę użytkowników, których kojarzę z czymś szczególnym. Jak na razie mało:@japer - nie wymawia R (chyba, że to nie Ty, to przepraszam, ale ktoś w mirko.fm nie wymawiał R i jestem na 99,(9)% pewien, że to Ty)@lechwalesa - były Prezydent, naczelny śmieszek Mirko@TadeuszSynZygmunta - dobre gify ( ͡° ͜ʖ ͡°) @GdzieJestBanan - bo to ja@maciejkiner - #maciejpsuje@m__b - rogale@kicioch - każdy zna kiciocha, poza tym #kiciochpyta@kamdz - papierowa torba, mutant mass@Oskarek89 - #oskarekgate @Axelio - kuc, #axeliogate #tvnklamie #miecugow #woodstock@Meth_Damon - #krystianmakaroniarz Zarzucajcie jakieś kolejne propozycje, może coś mi się przypomni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
TadeuszSynZygmunta TadeuszSynZygmunta 20.12.2013, 19:34:38 via Android 0 + @GdzieJestBanan: SKĄD ZNASZ MÓJ NICK?
GdzieJestBanan GdzieJestBanan 20.12.2013, 19:35:54 1 + @TadeuszSynZygmunta: dostałem info od @lechwalesa
@japer - nie wymawia R (chyba, że to nie Ty, to przepraszam, ale ktoś w mirko.fm nie wymawiał R i jestem na 99,(9)% pewien, że to Ty)
@lechwalesa - były Prezydent, naczelny śmieszek Mirko
@TadeuszSynZygmunta - dobre gify ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GdzieJestBanan - bo to ja
@maciejkiner - #maciejpsuje
@m__b - rogale
@kicioch - każdy zna kiciocha, poza tym #kiciochpyta
@kamdz - papierowa torba, mutant mass
@Oskarek89 - #oskarekgate
@Axelio - kuc, #axeliogate #tvnklamie #miecugow #woodstock
@Meth_Damon - #krystianmakaroniarz
Zarzucajcie jakieś kolejne propozycje, może coś mi się przypomni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GdzieJestBanan: racja, co racja :>