Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +166
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +573
Jednego sprawcę znam i mam jego dane. Drugiego nie.
Pobili mnie i uciekli.
Wezwałem policję. Byłem w szpitalu i teraz za kilka dni mam przesłuchanie.
I teraz mam pytanie jak się zabezpieczyć i co zrobić, ponieważ sprawca ma bliskiego znajomego policjanta i boję się że mogą mącić, albo przesłuchanie może wyglądać w nieodpowiedni sposób.
Co powinienem wziąć, czego się wystrzegać i czy powinienem nagrywać te zajście?
Już mi jeden policjant próbował powiedzieć że nie ma sensu nic z tym zrobić, bo im oddałem, więc już nie jest to napaść tylko bójka, a że drzwi nie mogłem zamknąć to bez znaczenia, bo nogą nie przekroczyli progu xD
#policja #przesluchanie #prawo #pytanie
Z zdrowego rozsądku, załatwiłbym mini mikrofon do nagrania, przestudiował ewentualne kodeksy i co Ci grozi żeby nie wmówili Ci więcej niż mogą. Im więcej prawa poznasz tym lepiej
@Sebastian99932: "nie obchodzi mnie kto zaczął podajcie sobie ręce" XD
nie daj się i jedź z patologią, dobrze byłoby wziąć prawnika
Tak myślałem xd
Komentarz usunięty przez autora
Znam historie gdzie gosc siedzial w furze I ktos Ich lekko walnal w dupe. Podbilo Ich w gore a on ze wysoki w malym samochodzie to walnal glowa w sufit. Lecial na zwolnieniu z powodu bolu w szyji przez prawie rok. Mowil ze nic go nie bolalo