Aktywne Wpisy
Tja88 +153
WielkiNos +305
Chłop się oświadcza dostarczając kobiecie dużo emocji. Tyle, że ta o mało nie zeszła na zawał.
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Zaczynam: 1. Ridge Racer na PSX (to chyba w 1997 zagrałem u kolegi co miał rodziców w Belgii, Marko bosko to był realizm)
2. Driver 2 psx (zapamiętałem grafikę jak z GTA V, uznałem, że najbardziej realistyczny symulator miasta xD)
3. Assassin's Creed 2 (to było kombo, nowy tv LCD full HD 42 i kupiony Xbox 360. Do dziś uznaje , że nie wyszło dużo ładniejszych gier)
1. Doom (ten z 1993). Szok kulturowy. Czlowiek dostal kosmicznie brutalna gre, gdzie krew lala sie po scianach. Z grafika prawie 3D :) To bylo cos niesamowitego. Przesiadka z platformowek na ten silnik doslownie rozwalala glowe.
2. Another World - platformowka zrealizowana w calosci przez jednego czlowieka. Muzyka na koncu do dzis jest w glowie. To bylo doswiadczenie emocjonalne.
3. Descent - to byl naprawde GIGA szok technologiczny gdyz
Cała wyspa i tyle samo samochodów.
No i tryb online
Kolejną taką grą
Komentarz usunięty przez autora
2. skok to GTA:SA. jak się wczytać jakie detale są w tej grze, np temperatura ciała spada po zabiciu, efekty na ekranie, otwarty 3D świat... no to tym bardziej przykro wobec tego co zrobili z remasterem. https://www.youtube.com/watch?v=0mbGEEoB8rY tu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1. Colin McRae Rally
2. NFSU2
3. GTA Vice City (3ki przed VC nie widziałem)
Nie jestem wielkim fanem ścigałek, mimo to pierwsze gierki 'wow' to
Gra ma ponad dwadzieścia lat, a jej estetyka sprawiła, że pięknie się zestarzała.
Poza tym Gran Turismo 4. Do dzisiaj ta grafika się broni, a wyszło w 2004 roku.