Aktywne Wpisy
dexter-morgan +80
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
https://www.tiktok.com/@stacydron/video/7110166242052279558?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1
A u nas patrzac po komentarzach z tego wpisu, to niektorzy nawet kwiaty by kupowali na peirwszej randce... i nie ma nic złego w fundowaniu wszystkiego
I dobry ktoś tam dał komentarz, wysoce komentowany:
A w polsce, pajacyki byście odstawiali, byle na was spojrzała
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder #ukraina #ukr0inka
To p0laki wychowali polki na p0lki, a teraz to samo robią z ukrainkami, swoim liuzodupstwem
https://www.tiktok.com/@stacydron/video/7111725288865664261?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7085466632853112325
Niemcy są po prostu strasznie skapi
Z jakiej racji chłop ma płacić za babe?
Mówię ogólnie o cesze, dusigrosze w każdej materii, to za babę tym bardziej nie zapłacą.
Co do Niemiec to ten brak dzielenia sie czymkolwiek jesg wrecz skrajny - kiedys moja znajoma podwozila do pracy mnie i takiego Niemca - jego za darmo, tylko mial stac w miejscu x zeby nie nadrabiala drogi. I co? Pierwszego dnia on
@little_muffin: Wszędzie na świecie facet się stara. Pomimo zmian kulturowych akurat ten aspekt kobiety starają się za wszelką cenę zatrzymać
Zwłaszcza czarnoskórym ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@little_muffin: bo kobiety nie mogły pracować
@lexico: dlatego nie potrzebuje faceta. Odkad pracuje jestem niezalezna. Masz racje. Na c--j sie z debilami bez oglady uzerac. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lexico: no jakiego typu? Chcesz napisac, ze spotykam sie z Arabami i Murzynami? No pudlo. Totalnie nie moj typ, ale p0laczek sie musi zawsze dowartosciowac i wymyslac wersje, ktora ktore postawia kogos w zlym swietle.
@little_muffin: a wiesz, że facet, to nie tylko pieniądze materialistko?
@little_muffin: i mam uwierzyć na słowo?
Polskie kobiety są najczęściej zaniedbane i pod toną szpachli piwnica.
@little_muffin: Chcę napisać, że spotykasz się z każdym, kto się tylko do Ciebie uśmiechnie, bo jesteś tak zdesperowana.
@lexico: wiem. Jest jeszcze p---s. ( ͡° ͜ʖ ͡°)