Wpis z mikrobloga

@AnalnyNiszczyciel Mnie najbardziej wkur*iają szybcy i wściekli z tym pierdzącym wydechem. Jedzie taki przez miasto i nieistotne czy to zgruzowane BMW czy prosto z salonu wzrok i parskanie ze śmiechu ludzi na chodniku zawsze są identyczne. Oni myślą, że są zajebiści, a są tylko źródłem drwin XD
@AnalnyNiszczyciel: generalnie takie nitki można podsumować tak
-matki z dzieckiem ( wszelkie suvy im większe miasto tym większy suv, albo jakieś yariski czy polo)
-ludzie którzy pracują jako kierowca (busy kurierow albo tanie nowe vagi i Toyoty z hyundaiami z naklejkami na drzwiach i dostawcy żarcia)
- starsi czyli około 20+ letnie auto które się nie psuje czyli jakaś skoda zapewne
-młodzi kierowcy czyli auto od rodziców albo coś co było
@AnalnyNiszczyciel:

1.Fiat Sedici / Fiat Seicento - na 99% będzie to stara baba/dziad. Ostatnio prawie dwa razy wylądowałem w rowie przez takich geniuszy wskakujących z pasu rozbiegowego na DK jadąc ok. 30-40 km/h. Analogicznie użytkownicy tych aut mają tendencję do wyprzedzania tira jadącego 90 km/h, mając na liczniku 91 km/h na #!$%@? autostradzie, gdzie wjeżdżają pod koła samochodom pędzącym 120km/h+. Normalnie powinno się takich lać batem za takie manewry.

2. Wszelkie