Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wypalony: pracowałem we wszystkich wyżej wymienionych i moim zdaniem wszystkie opcje są syfem, chociaż jak miałbym wybrać największe upodlenie to chyba produkcja. Proszenie brygadzisty o pobyt w łazience, bo linia nie może się zatrzymać i wyliczanie ile minut srałeś, czterobrygadówka, patologiczni współpracownicy. Najlepsze wydaje się korpo, pracuje już piąty rok i przynajmniej płacą po ludzku ale faktycznie prędzej czy później z każdego korpo wychodzi chęć dociśnięcia pracownika kolanem do ziemi i
@paragony: No i zesrały się wykopki banałem, że "największy wstyd to jest nie pracować, bo jakakolwiek praca to nie wstyd". Przekornie napiszę, że gówno prawda. Czasami jak patrzę na tych wszystkich #!$%@?, czy to jakichś Mietków spod budki z piwem co to przez większość czasu nic nie robią tylko co najwyżej łapią jakieś lewe fuchy i z tych ochłapów się utrzymują, czy to na takich unikaczy co nie potrafią zagrzać miejsca
@wypalony: Co to za gówno ankieta? Powinieneś jeszcze dołączyć fast foody i sklepowe sieciówki, szczególnie spożywcze, bo z ubraniami to już większy prestiż i ładniejsze polo noszą. Ciekawe tylko gdzie byś wtedy jadł, kupował ubrania albo cokolwiek innego co wymaga produkcji lub magazynowania (w zasadzie wszystko). O korpo nie wspominając, bo chociaż ma swoje patologie, to bez korpo nie pisałbyś tych pierdół na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Czekam na fikoła.
@wypalony: telemarketing to najobrzydliwsza forma pracy jaka jestem w stanie sobie wyobrazic. Dzwoni ci jakas #!$%@? czasem i o 8 rano najlepiej jak spisz wtedy po nocce, zaprasza na pokaz jakiegos gowna w twojej okolicy i do odebrania tablet... odebrac to ja mam ochote jej #!$%@? zycie w takiej sytuacji, #!$%@? szmaty bez honoru. Za kazdym razem im mowie ze niech #!$%@? zmieni ta prace bo to ponizej ludzkiej godnosci co