Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak schudniesz grubasie to zmienisz zdanie

@orany: OO jest i niepodważalny kontrargument :D

W zimę jak jest za zimno to się ubierzesz, w lato jak jest za gorąco chodzisz w domu w majtkach i tak się pocisz

To jest cała prawda której nie można zaprzeczyć i trzeba wyzywać od grubasów :D bo nic innego nie zostaje :)
@WolfSky:
  • Odpowiedz
@WolfSky: ja tylko chciałem przypomnieć, że zimą jest cały czas ciemno albo szaro i człowiek z automatu depresji dostaje. Do tego też się pocisz, bo zimy w Polsce są wilgotne, a pomieszczenia w budynkach/komunikacji miejskiej są nagrzane jak p---a, a ty i tak masz ubrane na sobie jakieś płaszcze na kiju - btw. endżoj twoja wysuszona skóra od siedzenia w pomieszczeniu z kaloryferem.

Poza tym można iść na rower/dechę/cokolwiek, pospędzać
  • Odpowiedz
LATO ZALETY:
- wreszcie ciepło ( ʖ̯)
- można się ubierać w lekkie, wygodne i ładne ubrania
- przyroda wokół jest zielona i piękna
- można robić grilla
- można
  • Odpowiedz
@WolfSky: też mam nawilżacz bo bez niego właśnie oscyluje między 20-30, ale to w ogrzewanych pomieszczeniach, bo na zewnątrz wilgotność ostatniej zimy zazwyczaj 50-60% jak sprawdzałem, może o to mu chodziło?
  • Odpowiedz
bo na zewnątrz wilgotność ostatniej zimy zazwyczaj 50-60% jak sprawdzałem, może o to mu chodziło?

@Soothsayer: @WolfSky:

Dokładnie o to mi chodziło. Z tego też powodu temp. odczuwalna zimą w Polsce, szczególnie na północy, jest dużo niższa.
  • Odpowiedz