Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +230
Wierząc otwór pod puszkę natrafiłem na jakąś płytę meblową w ścianie. Dowiercilem się do szafy sąsiada?
Komentarz usunięty przez moderatora
Gratuluje pomysłu i odwagi wiercenia pod puszkę w żelbetonie bez wiedzy o grubości danych ścian. W takim miejscach jak nie masz wiedzy, musisz zastosować gniazda nadtynkowe (kabel schować w tynku/małej bruździe).
Radzę odwiedzić sąsiada i załatwić tę sprawę, bo jeśli odkryje on to za x czasu przy malowaniu itd. Będziesz mieć problemy, gdy Cię pozgłasza.
Może wpadnie na to, że może sąsiad się przebił na wylot, ale pójdzie się spytać i usłyszy: "Co pan, przecież to niemożliwe. Jak to tak? Że dziurę do sąsiada? Niestworzone historie. Co żeś pan wymyślił xD"
@mamnatopapiery
@mala_kropka
@Dzaa88
@Azerbejdzanski
@RumunElfik2137
@BorysFiko
A teraz na poważnie.
Wiedziałem, że tak będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
To co widać na zdjęciu to nie szafa od sąsiada tylko moja szafka kuchenna. Kuchnie będę remontować początek sierpnia więc dziurę się załata. ( ͡º ͜ʖ͡º) Grubość ściany między pokojem a kuchnia to 8cm. Miałem cichą nadzieję, że się picem uda. Zatynkuję, położę gładź
Tutaj masz problem podobny: Temu tutaj brakło 10 cm około do rury xd.
https://www.wykop.pl/wpis/19044117/mirki-mieszkam-w-bloku-sasiad-za-sciana-robi-remon/
Op. napisał, że ściana działowa do kuchni, zarzutka.
@Altru:
To nie łataj tylko powiększ i będziesz miał zajebisty skrót do kuchni.