Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +79
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
Masz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.0% (688)
- Nie. 23.3% (291)
- Nie myślę o tym. 21.7% (271)
#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
Uzależniłem się od tego gówna. Moje ostatnie 9 miesięcy to codzienne siedzenie 2 godziny na tym gównoportalu. Czy jest jakiś sposób aby zablokować tę stronę w GOOGLE'u, aby jak wpiszę stronę, to nie mógłbym w nią wejść? Ale żeby dało się ją czasem odblowować xD. Proszę o pomoc. Jestem słaby w internety.
#wykop #pomoc #komputery #programista15k #internet #kiciochpyta #it
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62acbafba51d1edb7a2c7835
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Tylko 2h dziennie? Amatorzy pchają się do zabawy...
@ZADYMIARZ_PL: Dokładnie, ja mam ten uzależniający syf gdzieś w tle przez cały czas jak siedzę na kompie ehh
Poproś operatora o zablokowanie tej domeny, wtedy w domu jak jesteś połączony po WiFi itp. to nie wejdziesz :)
---
Zaakceptował: sokytsinolop