Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +127
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +200
#l-------------j
Dziś jest to prawdziwa prognoza na najbliższe dni.
#ciekawostki #swiat #francja #pogoda #klimat #globalneocieplenie #z--------------a
Chyba Korwin mierzył na dachu kamienicy, co mu zabiorą.
@Pieskor:
@mmm00mmm: może dlatego, że odkąd żyjemy każdy o tej suszy krzyczy nawet jeśli nie miał do tego podstaw?
Mając nawet mgliste pojęcie o fizyce można sobie spróbować uświadomić jak nawet pozorna, niewielka zmiana średniej temperatury o 1 st. C może wpłynąć na klimat. 1 st. C w szklance wody, a jeden st. w całej ziemskiej atmosferze to spora różnica. To jest ogromna ilość energii. Ile jej trzeba żeby ogrzać masy powietrza, oceany tak, żeby średnią podbić i 1 st. Pomijając
@mmm00mmm: Tak właśnie myślałem xD