Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Z lewicą nie ma NIC wspólnego.
#takaprawda #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpisu #konfederacja #polityka
Of course są to prawicowe odpady
Change my mind.
@Majk_: dlaczego neo-?
Po prostu bezmyślnie powielamy schematy anglosaskie, zapominając, że poza nimi są też kontynentalne doktryny polityczne, do których nam zdecydowanie bliżej historycznie i kulturowo.
@Celinka95: Dopiero na przełomie wieków XIX i XX prawica zaczęła zwracać się ideowo do centrum. Najsilniejsze ruchy "prawicowe" nie przestały byc tak określane, choć traciły cechy wskazujące na prawicowy charakter. Kontynentalna prawica, czyli w sporej mierze: niemiecka i polska - stały się łaskawsze dla ruchow demokratycznych i ludowych pod wpływem Rerum novarum.
Obecna
Jeszcze ten argument o socjalizmie xD Przecież właśnie im bardziej na prawo, tym bardziej
Komentarz usunięty przez moderatora
@vrim: pis to nie jest partia robotnicza tylko narodowa - partie narodowe to prawica. Musisz z tym żyć fanatyku xD
@syn_octave: I właśnie dlatego wasza lewica przegrywa wybory. Sprowadzacie współczesną "prawdziwą" lewicę do problemów bananowej młodzieży z dużych miast, gardząc socjalnym elektoratem, przez co PIS praktycznie nic nie robiąc zbiera sobie ten porzucony przez was elektorat z ziemii, a potem - płaku, płaku, czemu przegrywamy kolejne wybory a prosty lud pracujący jest przeciwko nam?