Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
Z lewicą nie ma NIC wspólnego.
#takaprawda #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpisu #konfederacja #polityka
Wykopki: to nie jest prawdziwa prawica!!!
@vrim: tak tak, hitler byl lewakiem, nowe nie znałem xDDDDDDDDDDDDDDD
@archubuntu: oskarżanie ludzi o wąskie horyzonty umysłowych bo mowią ze Hitler to prawica jest debilizmem i świadczy o niewiedzy.
Partie są nazywane prawicą/lewicą według osi światopoglądowej od jakichś już 100 lat. Możesz razem z korwinem siedzieć dalej w XIX wieku, ale raczej nie świadczy to o tobie zbyt dobrze.
Jak chesz być tak pragmatyczny to po prostu mów o ćwiartkach, ale
@TurboDynamo: XDDDD Fajnie, że nie odniosłeś się w ogóle do tego co napisałem wyżej, tylko wydukałeś siebie coś, co można sprowadzić do - "bo tak, i już".
Przeczytaj sobie Mein Kampf i zastąp słowo "żyd" słowem burżuj/kapitalista a zobaczysz coś ciekawego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aha, i nie jestem Korwinistą więc nawet ad personam ci nie wyszło.
@TurboDynamo: Kiedy przegrywasz dyskusje, ale nie chcesz się z tym pogodzić więc porzucasz faktyczny temat sporu i dalej lecisz w ad personam wmawiając oponentowi coś, co nawet nie wynika z tematu dyskusji i liczysz, że nikt nie zauważy xDDDD
@vrim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@archubuntu: ja nie przegrałem dyskusji, wytlumaczylem ci że pis i hitler to prawica. Nie moja wina że w ogóle nie przeczytałeś tego co piszę, zatrzymałeś sie tylko na określeniu korwinisty xDDDDD
by Wikipedia (Czyżby również była Korwinistą? xD)
@TurboDynamo: Czyli dokładnie to co Ci napisałem, dając przykłady zarówno prawicowości jak i lewicowości tej ideologii. Na tym zakończę bo widzę, że mamy do czynienia z beznadziejnym przypadkiem.
@archubuntu: no widzisz 100 lat temu hitler tak mówił(od kiedy to autorytet xDDDDD), a teraz to już jest postrzegane inaczej bo wszystkie pojęcia ewoluują. Tylko potwierdziłęś to co napisałem wcześniej - siedzisz w XIX wieku z definicjami prawica/lewica
@archubuntu: fajnie opisałes sam siebie xD
BTW skoro wikipedia to dla ciebie autorytet:
@TurboDynamo: W takim razie kiedy prawica przejęła marksizm na którym Hitler się wzorował antagonizując Żydów i naród niemiecki? Czyżby w Twoim urojonym świecie Marksizm też nagle stał się prawicowy?
Of course są to prawicowe odpady
@Majk_: Zaimponowałeś mi :)
Chcesz to siedź w XIX wieku dalej ale nie wmawiaj nam ze
Wiem, że świat jest prostszy jak uznasz że lewica = dobro a prawica = zło, ale niestety nie jest to aż takie proste jak postrzega to Twoja percepcja.