Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +21
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +252
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

#bitcoin
źródło: comment_16551823945v0jZHRzZofY42qexeeyfn.jpg
Pobierzźródło: comment_1655187914qvRbiSSn6hGPCb3uW1cG6J.jpg
Pobierz@SmutnyKot:
obrazy ? troche farby popaćkanej na płótnie i to ma kosztować miliony monet?
Unikalny znaczek pocztowy - serio tyle hajsu za kawałek papieru?
zabytkowa moneta - haha kawałek metalu
i tak dalej i tak dalej..
@11262: w sensie wy myślicie że to już do końca świata nie urośnie czy co xD jak kupisz przez internet akcje na giełdzie i jebną to też równie godne wyśmiania, bo cyferki na wyświetlaczu? Przy tym na ile sposobów można toczyć bekę z krypto wybraliście naprawdę skrajnie dziwaczny i sucharowaty 乁( ͡º ͜ʖ͡º)ㄏ