Wpis z mikrobloga

Cześć dostałem dziś takiego mejla, co o nim sądzicie?
Niby widać jakby było tłumaczone na tłumaczu ale jednak trochę się obawiam bo na google nie ma nic o takim czymś.

Dobry wieczór.

Zostałem nazwany Kill, wykonuję wszelkiego rodzaju usługi - to głównie zniszczenie mienia i obrażenia. Zasadniczo wszystko oprócz filmowania. Głównymi przyczynami są często rezygnacja z miłości lub konkurencji w miejscu pracy. W tym tygodniu klient skontaktował się ze mną i poinstruował mnie, żebym spryskał twoją twarz kwasem. Domyślnie wygodny-szybki, bolesny, na całe życie. Bez zbędnego hałasu.

Znam wszystkie Twoje trasy, Twój adres, a także drogę do pracy lub sklepu spożywczego i nie będzie mi trudno wykonać tę pracę.

Więc teraz proponuję zapłacić 1500 $ za bezczynność, proponuję to prawie wszystkim ofiarom. Jeśli nie dostanę od ciebie pieniędzy, moja osoba wykona misję. Jeśli dasz mi pieniądze inne niż moja bezczynność, podam Ci informacje o kliencie.

PS: możesz spróbować złożyć skargę na policję, ale nie sądzę, że mogą rozwiązać twój problem.

Możesz zapłacić przelewem bankowym, jeśli chcesz współpracować

Masz 24 godziny na podjęcie decyzji.
  • 2
@kapucyn54: Odpisz, że chłop ma problem, bo właśnie napisał do potężnego geja, i o ile nie chce zostać zgwałcony w następne 21 godzin i 37 minut to musi wpłacić Ci na konto $6969. Możesz mu dodatkowo w załączniku wysłać zdjęcie Mariana Kowalskiego na potwierdzenie historii.