Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Niby widać jakby było tłumaczone na tłumaczu ale jednak trochę się obawiam bo na google nie ma nic o takim czymś.
Dobry wieczór.
Zostałem nazwany Kill, wykonuję wszelkiego rodzaju usługi - to głównie zniszczenie mienia i obrażenia. Zasadniczo wszystko oprócz filmowania. Głównymi przyczynami są często rezygnacja z miłości lub konkurencji w miejscu pracy. W tym tygodniu klient skontaktował się ze mną i poinstruował mnie, żebym spryskał twoją twarz kwasem. Domyślnie wygodny-szybki, bolesny, na całe życie. Bez zbędnego hałasu.
Znam wszystkie Twoje trasy, Twój adres, a także drogę do pracy lub sklepu spożywczego i nie będzie mi trudno wykonać tę pracę.
Więc teraz proponuję zapłacić 1500 $ za bezczynność, proponuję to prawie wszystkim ofiarom. Jeśli nie dostanę od ciebie pieniędzy, moja osoba wykona misję. Jeśli dasz mi pieniądze inne niż moja bezczynność, podam Ci informacje o kliencie.
PS: możesz spróbować złożyć skargę na policję, ale nie sądzę, że mogą rozwiązać twój problem.
Możesz zapłacić przelewem bankowym, jeśli chcesz współpracować
Masz 24 godziny na podjęcie decyzji.
Szukajcie aż znajdziecie Chada nie zmienia zdania na nic się zdadzą wasze poszukiwania