Wpis z mikrobloga

@piperek: Może bym nie s--------ł, bo pewnie by mnie zatrzymali na granicy, ale na 100% nie walczyłbym za ten kraj, wolałbym, żeby mnie usadzili w pierdlu za dezercję/odmowę do walki. Urodziłem się w tym kraju przypadkowo, jak każdy człowiek. Nie podzielam żadnych polskich "wartości" kulturowych czy obyczajów. Chętniej pomógłbym arabowi niż polakowi. I nie jest to wynik jakichś moich wewnętrznych buntów, tylko lat doświadczeń i obrzydzenia do tego kraju, a
  • Odpowiedz
@piperek: Wolałbym nie walczyć osobiście ale w czasie pokoju pracuję uczciwie, dużo i odprowadzam sporo podatków za które można z głową modernizować armię czy zwiększać nasze możliwości obronne. Wojna potrzebuje pieniędzy, a marnowanie ich skazując część populacji na śmierć mimo, że jest dość chętnych do walki ale potrzebują oni sprzętu czy drogiego wyszkolenia to krótkowzroczność.
Niestety zakładam, że nasz rząd w trakcie wojny zabroniłby wyjazdu mężczyznom, a ja po prostu
  • Odpowiedz
Wal się Pinokio, nigdy mi k---a nie przyjdzie umierać w imię pisowskiego państwa. Zniszczyliście moja świadomość narodową i mój patriotyzm śmiecie.
  • Odpowiedz
@piperek: Myślę, że bym stanął. Jakby weszły kacapy i zaczęły masakrować ludność cywilną, a w dodatku przyprowadzili ze sobą chordy kozojebców, to byłbym bardzo zły. I to nie chodzi o to czy kocham PiS, czy PO, nie chcę aby wrodzy ludzkości swoje zasady tu wprowadzali.
  • Odpowiedz
@piperek: potwierdzam, jestem gotowy żeby w ciągu około godziny być samochodem za naszą południową granicą, z najważniejszymi dokumentami i kontem w niemieckim banku N26, na którym mam 20tys zł w euro na taką ewentualność.
  • Odpowiedz
@piperek: wolę cały wysiłek włożyć w ucieczkę wraz z rodziną z tego kraju z gówna i kartonu. Wolę sobie kolano przestrzelić niż iść walczyć za "rodaków" co mi później PiS wybiorą. Ja nigdy nie chciałem, nie jestem i nie będę Polakiem. To że się tu urodziłem to czysty przypadek. Jak mógłbym wybrać gdzie się urodzę to wybrał bym 10 innych krajów niz to g---o z kartonu.

Języka można nauczyć się
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@piperek: 5,7 miliona dzieci w wieku 0-14 lat xD
Polityczne konserwy zawsze pierwsze do wysyłania dzieci z karabinami, niezależnie od religii.
  • Odpowiedz